Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

To je diva! Nohy krásnej Hermiony ohúrili Francúzov!

Emma Watson z Harryho Pottera eleganciou zahviezdila v uliciach Paríža Zobraziť galériu (12)
Emma Watson z Harryho Pottera eleganciou zahviezdila v uliciach Paríža

PARÍŽ – Z bohatej herečky tvár luxusnej kozmetickej značky! Presne týmto smerom sa uberá kariéra britskej krásky Emmy Watson (20), ktorú svet spoznal vďaka ságe o Harrym Potterovi. Strapaté dievčatko v nej však už rozhodne nehľadajte – veď tá vyrástla v oslnivú dámu!

Prudko elegantná a neuveriteľne romantická! Aj takými prívlastkami by sa dala opísať  krátkovlasá hviezda, ktorá tento týždeň vyrážala dych v parížskych uliciach. Hoci len nedávno prekročila prah dospelosti, vo vrecku už má jeden zo životných kontraktov. Jej nádherné črty tváre a závideniahodné krivky sa totiž stali inšpiráciou značky Lancôme!

Šifónové minišaty v odtieni broskyňovej a k nim čierna kožená bundička – aj takáto netradičná kombinácia dokáže byť oslavou ženskosti. Pridajte uhladené krátke vlasy a dokonalý mejkap v znamení výrazných červených pier. Dostanete prvotriednu divu, ktorá pred objektívom pôsobí jednoducho očarujúco. Čudovať sa tomu určite nemožno – veď fotoaparát držal v ruke samotný Mario Testino!

O svoju radosť z pripravovaného fotenia sa Emma so svojimi Twitterovskými fanúšikmi delila celý týždeň. Už od minulého piatku im zanechávala indície, pričom celú pravdu odhalila až týmto statusom: „Začína to na L a končí na E. Som si istá, že ste uhádli – novou tvárou Lancôme som ja! :-)“ A z prvých fotografií je jasné, že spomínaný výrobca líčidiel tento krok ani neoľutuje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu