Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nový imidž Hermiony z Harryho Pottera: Má vlasy ako chlapec!

Emma Watson s dlhými a krátkymi vlasmi Zobraziť galériu (8)
Emma Watson s dlhými a krátkymi vlasmi

NEW YORK – Nežná dlhovlasá Hermiona je minulosťou! Žeby sa herečka Emma Watson (20) rozhodla nasledovať rebelský a uvoľnený život svojho kolegu, Daniela Radcliffa? Jej nový účes by tomu nasvedčoval. Dlhé lokne totiž vymenila za kratučký zostrih na chlapca!

Už ju nudili! Emma Watson sa do myslí miliónov fanúšikov zapísala ako dlhovlasá Hermiona z filmov o Harrym Potterovi. Jej prameňom však odzvonilo. Keďže posledné filmy o čarodejníkovi sú natočené, rozhodla sa pre poriadnu zmenu. Svoju peknú hlavu „ošmykala“ úplne nakrátko!

O pocity z tejto veľkej zmeny sa podelila aj so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Facebook, na ktorej zverejnila nielen fotografiu s novým účesom, ale aj svoje vyjadrenie. „Moji milí. Pred pár dňami som si ostrihala vlasy... A je to neuveriteľné. Milujem to. Chcela som to spraviť už roky a roky; je to tá najoslobodzujúcejšia vec. Dúfam, že sa vám to páči.“ Reakcie jej fanúšikov sú však rozporuplné. Len ťažko sa totiž vzdávajú obrazu, ktorým sa do ich sŕdc zapísala ako Hermiona. Jej je to však jedno a z nového účesu je doslova nadšená.

A čo ju doviedlo k tomuto rozhodnutiu? Údajne by za tým mohol byť jej nový priateľ, hudobník George Craig, s ktorým sa dala dokopy v New Yorku. V meste na rieke Hudson sa mladej herečke zrejme naozaj zapáčilo, okrem nového frajera a účesu si tu našla aj miesto na štúdium – univerzitu Brown.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu