Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Potterovské trio: Hermiona ako oslnivá kráska, jej kolegovia ako z ulice!

Emma Watson medzi svojimi mužskými kolegami doslova žiari Zobraziť galériu (5)
Emma Watson medzi svojimi mužskými kolegami doslova žiari

LONDÝN – Už opäť ich úplne zatienila! Hoci hrdinovia ságy o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi vystupujú na červenom koberci bok po boku, rozhodne nejde o vyvážené trio plné šarmu. Zanedbaný imidž mužských kolegov tak stále zachraňuje Emma Watson (20) – dokonale upravená a božsky krásna!

Znova ukázala, že má šmrnc! Pojem veľkofilmu na pokračovanie, Harry Potter, síce zahŕňa až tri postavy, pozornosti médií sa v enormnej miere však teší len jedna z nich – tá nežnejšia. A niet sa tomu čo čudovať! Emma Watson sa totiž ako jediná z trojice o svoj zovňajšok príkladne stará. Popri Danielovi Radcliffeovi a Rupertovi Grintovi tak pôsobí ako nádherná labuť medzi škaredými káčatkami!

Perfektný styling vlasov, bezchybné líčenie a zamatové šaty na jedno rameno – tým všetkým mladá herečka vyrážala dych na otvorení štúdií spoločnosti Warner Bross v Londýne. Vedľa svojich kolegov, ktorí zvolili obyčajné tričká a dokonca špinavé tenisky (Rupert) jednoducho nemala konkurenciu – s výrazným rúžom na perách pripomínala zvodnú Francúzsku!

Britská kráska aj naďalej pokračuje vo svojich štúdiách na americkej univerzite. A aj keď sa vďaka postave Hermiony tento rok stala najlepšie platenou herečkou v Hollywoode, k tomuto chlebíku sa možno už nikdy nevráti. „Naozaj neviem. Chcem sa uistiť, že je to to, čo chcem skutočne robiť a urobí ma to šťastnou,“ prezradila na margo otázky, či sa po ukončení štúdií plánuje vrátiť k herectvu.

Prvá časť posledného filmu podľa kníh o Harrym Potterovi mala svetovú premiéru včera večer v Londýne.  Tisíce fanúšikov sa napriek dažďu zhromaždili pred filmovým divadlom na Leicester Square, aby mohli vidieť hlavné hviezdy filmu Harry Potter a Dary smrti - 1. časť.

"Je to koniec jednej éry," povedal Radcliffe na červenom koberci. Po dokončení nakrúcania filmovej verzie siedmej a zároveň poslednej časti ságy britskej autorky Joanne K. Rowlingovej "sme boli všetci  smutní, všetci sme plakali", pokračoval Radcliffe a dodal: "Fanúšikovia by boli nahnevaní, keby sme nakrútili len jeden film."

"Je to naozaj emotívne," povedala Emma Watsonová. "Vyrástla som na pľaci a je veľmi komické, že sa to všetko končí."

Záver potterovskej ságy bude mať aj na Slovensku premiéru 18. novembra.

Viac sa dočítate TU

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu