Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hermiona na titulke: Krásna a ženská aj s krátkymi vlasmi!

Emma Watson pôsobí čoraz ženskejšie - aj s krátkymi vlasmi Zobraziť galériu (14)
Emma Watson pôsobí čoraz ženskejšie - aj s krátkymi vlasmi

LONDÝN – Pôvabnejšia než kedykoľvek predtým! Hoci britská herečka Emma Watson (20) nosí chlapčenskú hrivu už zopár mesiacov, rebelantstvo za tým nehľadajte. Jej čerstvé zábery sú totiž jasným dôkazom, že krátky zostrih rozhodne nebol chybou. Pozrite, ako jej už opäť vynikli krásne črty tváre!

Krátke vlasy jej pristanú! Svojské „oslobodenie“ od dlhých lokní si hrdinka ságy Harry Potter dopriala už počas leta, presnejšie v auguste. A túto dramatickú zmenu očividne neľutuje. S ulízaným zostrihom sa totiž objavila aj na obálke decembrového vydania britskej verzie magazínu Vogue. A rozhodne má čím zaujať!

Stále rastie do krásy! V bielych šatách, s nenápadným líčením a nesmelým úsmevom sa nechala zvečniť prostredníctvom objektívu vychýreného fotografa Maria Testina. Treba uznať, že výsledok jeho práce je vskutku pozoruhodný. Emma totiž pôsobí nežne, no zároveň hriešne žensky... Jednoducho neodolateľne!

Za jej pestovaným imidžom zrejme stoja predovšetkým vysoké nároky, ktoré si na seba kladie samotná herečka. Ako prezradila v priloženom rozhovore, bulvárne plátky pre vlastnú vnútornú rovnováhu už radšej ani nečíta: „Píšu sa tony negatívnych vecí a ja som veľmi, veľmi sebakritická. Bolo to pre mňa ako droga.“ Zdá sa teda, že aj napriek mladému veku je uvedomelejšia než väčšina jej starších kolegýň!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu