Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Streľba na nábreží Dunaja: Pálil manžel muzikálovej Čajočky!

Lenka Salmanová s manželom Alexom Zobraziť galériu (9)
Lenka Salmanová s manželom Alexom

BRATISLAVA – Vzduchom lietali výstrely! V pondelok večer sa odohrala na bratislavskom nábreží Dunaja dráma. Po hádke medzi tromi mužmi nasledovali dve rany z pištole do vzduchu. Topkám sa podarilo zistiť, že spúšť stláčal manžel slovenskej herečky Lenky Salmanovej (29), známej z viacerých muzikálov.

Podľa našich zistení predchádzala výstrelom hádka medzi tromi mužmi. Speváčkin manžel Alex (25) sa údajne snažil ochrániť svojho otca (46), ktorého vraj chcel prejsť svojím autom jeho bývalý obchodný partner Ľubomír S. (39). Ten ich mal vylákať z reštaurácie von, kde prebehla slovná potýčka.

„Vyhrážal sa im fyzickou likvidáciou. Dokonca im v minulosti posielal listy a esemesky, kde hrozil, že zničí celú rodinu,“ tvrdí náš zdroj, ktorý ďalej dodal, že Alex vystrelil dvakrát do vzduchu, aby muža v aute zastrašil. Ten následne zavolal políciu. Podľa našich informácií má podnikateľ zbraň v legálnej držbe.

Počas konfliktu našťastie nebol nikto zranený. „O incidente viem. Môj muž a svokor boli vypočutí políciou a následne prepustení. Celá situácia je ešte v štádiu vyšetrovania, takže zatiaľ sa bližšie vyjadrovať nebudem," povedala nám herečka k nepríjemnej situácii.

Podľa našich informácií boli všetci aktéri prepustení včera poobede. Viac informácií o prípade zisťujeme. Rovnako tak aj to, kto bude niesť v celej kauze aké následky.

FOTO: Pohľad na bratislavský Riverpark, pred ktorým sa strieľalo.

Streľba na nábreží Dunaja:
Zobraziť galériu (9)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu