Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mojsejová zúri: Robíte si zo mňa pi**?!

Mariana sa predviedla v stylingu, ktorý preferuje Nora Mojsejová. Zobraziť galériu (4)
Mariana sa predviedla v stylingu, ktorý preferuje Nora Mojsejová.

BRATISLAVA – Na posmech! Účinkujúci zo šou Šéfka prekročili hranice. Svojím správaním poriadne napálili Noru Mojsejovú (52), o ktorej priazeň v súťaži bojujú. Podnikateľkina reakcia na ich nemiestne žartíky na seba nenechala dlho čakať. Vtipkárom to dala Košičanka poriadne vyžrať!

Nezostala im nič dlžná! Ako sa nám podarilo zistiť, v nedeľnej časti Šéfky nebude núdza o konfliktné situácie. Postará sa o to ženské osadenstvo, ktoré si zgustne na samotnej Nore Mojsejovej. Blondínke však žarty na jej adresu nebudú vôbec príjemné, čo dá aj patrične najavo!

Aktuálnou úlohou pre súťažné tímy bude pripraviť si choreografiu na danú pieseň. Ženy, ktoré tvoria družstvo s názvom Vambi, to poňali naozaj zaujímavo. „Napísali si text, v ktorom sa hovorilo o Nore a vytvorili si styling, na aký sme u nej zvyknutí,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže. Ako sme sa tiež dozvedeli, hlavnou aktérkou bola kontroverzná Mariana, ktorá to mala už v šou nahnuté.

Nore sa pochopiteľne nevhodné žarty vôbec nezdali vtipné. „Baví vás robiť si zo mňa pi**?!“ spýtala sa účastníčok bez okolkov. Tie v momente dávali od paródie ruky preč. „Negatívne to hodnotil aj Libor Šula. Nechápal, ako niekto môže vtipkovať na účet človeka, ktorý sa má stať ich zamestnávateľom. Bol šokovaný a sklamaný,“ dodal na adresu toho náš zdroj.

Oslovili sme aj Norinho manžela Braňa s otázkou, ako túto situáciu vníma on. „Šéfka musí vedieť zvládnuť každú situáciu. Takisto aj adept na post manažéra,“ poznamenal. Následky incidentu však prezrádzať nechcel. „Skončilo sa to veľmi zaujímavo,“ záhadne dodal. Ak chcete vedieť, ako sa tento incident vyriešil, nenechajte si ujsť šou Šéfka na obrazovkách televízie Joj už v nedeľu o 20:15.    



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu