Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vypadnutá Ingrid zo Šéfky bola online: Pracovať pre Noru? Nikdy!

Ingrid Keck Zobraziť galériu (2)
Ingrid Keck

BRATISLAVA – Z hry von! Košická podnikateľka Nora Mojsejová (52) včera vyradila zo svojej šou prvú súťažiacu. Odísť musela Ingrid Keck (38).

Ako prvá sa so šou musela rozlúčiť Ingrid Keck. Má 38 rokov, je slobodná, bezdetná. Nikoho nepotrebuje a tvrdí, že nikdy ani pre nikoho nepracovala. Od svojich 20-tich rokov podnikala vo Viedni v oblasti reštauračných služieb.

Údajne vlastní niekoľko patentov na obaly. Teraz píše texty „pre nemecký šoubiznis“. Je svojská a poriadne sebavedomá. Dosiahla vraj všetko, čo chcela. Žiaľ, v súťaži sa jej príliš nedarilo. Vypadla ako prvá.

V čom spočíva princíp celej šou?

Nora zadá každý týždeň skupine účastníkov úlohu, ktorú musia splniť. Napríklad, že jej pripravia honosnú narodeninovú oslavu, na ktorú budú môcť minúť len určitý objem peňazí. Súťažiaceho, ktorý to spacká, Mojsejová vyhodí.

Pre víťaza je pripravená výhra v podobe ročného pracovného kontraktu na manažérskom poste vo firme Nora Mojsejová Fashion v hodnote 100 tisíc dolárov.

V rozhodovaní budú Mojsejovej pomáhať ešte dve osobnosti zo spoločenského života. Ich úlohou je okrem iného aj dohliadanie na súťažiacich a kontrolovanie plnenia jednotlivých úloh. Zistili sme, že ako prví sa po Norinom boku objavia bývalá misska Ivana Christová a český kaderník Libor Šula, ktorému sa zverujú do rúk známe dámy zo šoubiznisu.

Viac o súťažiacich TU!

Rozhovor

09:58:26 - otázka od: verutak Dobry den Slecna Ingrid myslim si ze mate na viac cela nasa rodina vam drzala palce , som smutny ze ste vypadli Alojz Dobrý den,děkuji moc za podporu, přeji vaší rodině vše nejlepší.Ingrid

09:58:26 - otázka od: sawubona Podľa vašej charakteristiky ste úspešná žena, nikoho nepotrebujete. Prečo ste sa prihlásila do niečoho (prepáčte) tak stupídneho? Dobrý den, přihlásila jsem se, protože jsem se vsadila s kamarádkou o jednu korunu, za kterou se nedá nic koupit, ani vám ji nikdo nemůže závidět.

10:00:58 - otázka od: peter myslíte si že táto " šou" bude mať nejakú sledovanosť a dokáže pobaviť ľudí pri obrazovkách? Ja si myslím že nie. Dopadnem to tak ako s každou reláciou Mojžišovou, oplzlosti nadávky osočovanie povyšovanie a hanba joj televízie že sa nezmôže na normálne programy pre normálnych ludí. Je to ozaj obraz Slovenska. Dobrý den, upřímně bych to TV přála, ale myslím, že ne.Mám za to, že tato" šou" nebude úspěšná.

10:01:53 - otázka od: Jozef Dobrý deň Ingrid, zaujímalo by ma, či sa po vašom vylúčení zo súťaže s vami pani Mojsejová aj osobne rozlúčila, alebo ste ju po opustení miestnosti už viac nevidela. ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ. Dobrý den, nerozloučila, ani bych o to nestála.

10:03:09 - otázka od: Estel Ingrid, prečo ste sa prihlásili do takej ponižújúcej súťaže, kde je hlavnou aktérkou vulgárna Mojsejová, veď ona sa ani nevie vyjadrovať ako človek, je to jedna neiteligetná osoba ! Dobrý den,vsadila jsem se s kamarádkou o jednu korunu.Dávám vám za pravdu.

10:04:19 - otázka od: Jana Dobrý deň. Pani Ingrid, tvrdíte o sebe, že ste materiálne zabezpečená a finančne absolútne sebestačná. Prečo ste sa teda prihlásili do takej úbohej show ako je Šéfka?? To by ste naozaj mali chuť pracovať rok pre firmu Mojsejová Fashion? Dobrý den, vsadila jsem se s kamarádkou o jednu korunu, pro Noru bych nikdy nepracovala.

10:05:31 - otázka od: Alojzia verutakova Dobrý deň pani Mojsejová. Sme vaši fanúšikovia aj s manželom. Včera sme si pozreli novú reláciu Šéfka. Veľmi sa nám páčila. Želáme Vám veľa úspechov a neprajníkov nepočúvajte. Dobrý den, děkuji vám za podporu.

10:06:57 - otázka od: Jurko 5 Dobrý deň slečna Ingrid, chcel by som sa spýtať, že ako vnímate celú túto súťaž čo sa týka reality a ako na Vás pôsobí pani ´´Šéfka´´. Ďakujem. Dobrý den, byla jsem moc nachlazená a jsem ráda, že mám od Nory pokoj.

10:08:03 - otázka od: Dusan Frano Dobry den, fakt ste si mysleli ze mate nato sa stat top manazerom? ved uz v prvej casti ste ukazala ze mate slabu povahu a prva krizova situacia Vas rozhodila natolko, ze ste sa rozplakala! Dobrý den, neplakala jsem, měla jsem strašnou chřipku. Pro Noru bych nikdy pracovat nechtěla.

10:08:50 - otázka od: Mária Bitáková Pani Keck, vo veku 38 rokov ste stále slobodná a bezdetná... Netikajú Vám už biologické hodiny, neprejavuje sa u vás prirodzená ženská túžba po dieťati? Dobrý den, mám před svatbou.

10:09:49 - otázka od: mima Ahoj Ingrid nezdá sa ti, že si si na seba zobrala veľa sebakritiky? Veď tak boli aj iné, čo boli neschopnejšie? Prajem pekný deň Dobrý den, to máte pravdu.Přeji hezký den.

10:10:42 - otázka od: Monika ak by si mala možnosť sa prihlásiť ešte raz urobila by si to? Dobrý den, nepřihlásila bych se.

10:11:59 - otázka od: ja Ahoj. Prosim ta vyzera Nora -Mora tak strasne aj v skutocnosti ako v telke? Preco si sa prihlasila do tejto sutaze? Noru nebudu komentovat.Vsadila jsem se s kamarádkou o jednu korunu.

10:13:00 - otázka od: miroslava Dobry den pani Ingrid. Chcem sa spytat, co Vas prijmelo prihlasit sa do sutaze? Vyzerate ako velmi prijemna osoba, ale na toto nemate. Dobrý den,vsadila jsem se s kamarádkou o korunu

10:14:02 - otázka od: alena Prečo ste vôbec do takejto stupidnej schow vôbec išla? veď Mojsejová je znama svojim vulgarizmom nevadi vam to? Dobrý den, vsadila jsem se s kamarádkou o korunu. Máte pravdu co se Nory týče.

10:15:10 - otázka od: Kamila Dobrý deň, aky máte pocit z Noriky Mojsejovej?ďakujem.Kamila Dobrý den,do života mě určitě nedala nic.Noru nekomentuji.

10:15:42 - otázka od: Zuzka Ingrid, nehrali ste náhodou v súdnej sieni??? Dobrý den, nehrála.

10:18:15 - otázka od: kawa Ako sa k Vám počas pobytu správali? Počula som, že rovnoprávnosť a priateľstvá tam šancu nemali. Dobrý den, chovali se ke mě všichni dobře.Byl to perfektní štáb, ze soutěžících byla nejlepší Marcela.

10:19:34 - otázka od: miroslava Dobry den pani Ingrid, v dalsom zivote vam prajem vela stastia a uspechov, ale v sutazi ste mi sympaticka neboli....taka citliva a ustrachana pani. Dobrý den, bohužel jsem měla při soutěži horečky a chřipku.

10:21:09 - otázka od: jana Dobry den,chcem sa opytat,co si myslite o Pani Nore a dalsich ucinkujucich a ci nelutujete ze ste sa do tejto sou prihlasili? Dobrý den, o Noře si myslím své, nebudu to komentovat.Účinkující byli v pohodě.Nelituji toho, že jsem se přihlásila.

10:22:27 - otázka od: tina stupidna relacia. mozem povedat ze som teda prvu cas nevidela a nebudem ani dalsie pretoze Noru neznasam. Hra sa na nieco co nieje. Mala by sa vratit na trhovisko do Trencina kde predavala pred tym ako sa dostala do kosic. fakt nechapem preco ste sa prihlasila do tejto relacie. ale vela stastia Dobrý den, vsadila jsem se s kamarádkou o korunu a přihlásila se. Hodně štěstí i Vám.

10:23:09 - otázka od: Attila Co si mysli Ceska rep o Mojsejovej Ste rada ze ste vonku zo sutaze ? prijemny den Dobrý den, jsem moc ráda, že jsem doma.Hezký den.

10:23:42 - otázka od: jozef Dobry den, koho typujete na vytaza? Dobrý den, přála bych to Marcelce.

10:24:34 - otázka od: kapo Nepracovali by ste u Nory ani za nic....neklamte....tu korunu o ktoru ste sa stavili vam mozem poslat na ucet. Dobrý den,máte pravdu.Korunu si nechte.Hezký den.

10:25:25 - otázka od: marika Dobrý deň. Boli ste jedna z 9.000 prihlásených ľudí, teda predpokladám že každý by mal bojovať ako lev. Ale zatiaľ to bolo iba ako hra na niečo.. Dobrý den,já bojovat nepotřebuji, vše mám.Hezký den,

10:26:09 - otázka od: Zuzka Pani Ingrid, v "SEFKE" ste neboli takou hrdinkou, za akú sa prezentujete teraz v tomto live chate! Príde mi pekne trápne Vaše vyjadrovnie, ako by ste nikdy nechceli pracovať pre Noru a ako ste rada, že máte od Nory pokoj. Načo ste sa tam teda trepala? Historku o stávke za 1 korunu si nechajte pre deti v škôlke. Ale, aj zlá reklama je reklama :) Pekný deň! Dobrý den,Tak se mě na nic neptejte.

10:28:33 - otázka od: Petruška Dobrý deň sl. Ingrid. I keď ste včera vypadli tak ste vlastne vyhrali, lebo to bola hrôza, čo tam Mojsejová predvádzala. Nevie si ani zapamätať jedno číslo. Keď chalani hovorili, že mali zisk 7 dolárov a ona stále hovorila o šiestich, ale to nič nebolo najviac ma zarazilo to, že včera Nora sa divila, že ste všetci oblečení Black & White. Keď sa zaoberá módou, tak ako sa prezentuje, tak by mohla vedieť, že čiernou sa nikdy nič nepokazí a pre manažéra je to top farba, ktorá symbolizuje autoritu, zanlosť a zodpovednosť. A vy ste si k tomu dala ešte aj vkusne šatku, ktorá zvýraznila ženskosť a jemnosť. A to čo ste mali na sebe nevyzeralo vôbec lacno, čo je ďalšie plus pre Vás a základ pre dobrého manažéra. Držím Vám palce nech sa Vám darí i naďalej Dobrý den,děkuji máte pravdu.Černé oblečení nám bylo nařízeno.Pro Noru bych nikdy nepracovala. Základ dobrého manažera je pracovat pro slušnou osobu.

10:29:58 - otázka od: Veronika Dobrý deň prajem. Chcem sa opýtať, aký máte názor na Noru Mojsejovú, lebo podľa mňa sa nevie chovať, nemá prehľad o bežnom živote a cenách (čo sa prejavilo pri súťaži, kto bude mať väčší zisk). Podľa mňa je to obmedzená ženská,ktorá nevie akým spôsobm si zarobila a myslím, že ani ona sama. myslíte si, že súťažiaci ktorí sú tam, berú túto show vážne či skôr pristupujú k tomu laxne. Ďakujem a držím palce:-D Dobrý den, Noru nekomentuji.Hezký den.

10:31:00 - otázka od: Majo Dobry, Podla toho co ste spominali čo ste všetko dosiahli v živote a čo všetko máte,resp. pracujete mimo štátu,finančne zabespečenie atd. Pečo sťe sa rozhodly takto isť strapnovať v televizii ? bolo to o peniazoch ? alebo sa len tak zabaviť ? aj ked to tak nevizeralo... Dobrý den,byla to sázka s kamarádkou o korunu.

10:31:45 - otázka od: Ivana B. Dobrý deň, lutujete teraz že ste do tejto show šli? Dobrý den,nelituji, ale měla jsem tam strašnou chřipku.

10:32:40 - otázka od: milan p.Mojsejova je hanbou vsetkych vychodniarov zvlast podnikatelov.Myslite si,ze keby celu relaciu riadil INY podnikatel utrpela by sledovanost tejt sutaze?Dakujem za odpoved Dobrý den,myslím si, že určitě ano.

10:33:21 - otázka od: funes na čo si si sa tam vobec hlasila??? Dobrý den,byla to sázka s kamarádkou o korunu.

10:34:00 - otázka od: Jojo Pani Ingrid dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, prečo ste išla do tej súťaže, keď teraz píšete, že by ste nikdy pre Noru nechcela pracovať? Čo Vás k tomu viedlo? Veď Vaše rozhodnutie zkazilo niekho šancu uspieť. Dobrý den,prostě to byla sázka o korunu.

10:35:25 - otázka od: Gabika Dobrý deň Ingrid Dala vám niečo táto skúsenosť v tejto šou ?Možete byt rada že ste vypadli.Ked otvorý ústa Nora tak je človeku zle.Ale asi ste chceli niečo nové skúsit.Držím Vám palce. Dobrý den, nedalo mi to nic.Máte pravdu.

10:36:12 - otázka od: sausenka ste na facebooku??? Dobrý den, inaKeck

10:37:13 - otázka od: luna Počas reklamy Superstar som videla len pár minút relácie Šéfka:)))) a v podstate som zistila, že je to skôr o súťaži medzi nadváhou trpiacej Christovej a vulgárnej Mojsejovej a miestami som mala pocit, že "šéfová" je skôr vyslúžilá misska Christová! a nie Mojsejová:))) Dobrý den,raději bez komentáře,mějte se hezky.

10:38:33 - otázka od: Bibka Dobry den,chcela by som sa vas spytat na vas nazor na sutaziach,kto je podla vas najsypatickejsi?a aka mdzi nimi vladne atmosfera? Dobrý den,jsou tam zatím všichni v pohodě.Atmosféra byla dobrá.

10:39:29 - otázka od: vierka Nebudem sa pýtať, Len sa čudujem jojke, ako môže tak vulgárnu babu, ako je Mojsejová pustiť na obrazovky. Ja som to pozerala, má to dobrý obsah, no ale keď tam vystpila taká Mojsejová, ktorá Vám všetkým nesiaha ani po členky tak ma išlo poraziť. Vierka Dobrý den,raději bez komentáře.Hodně štěstí v životě.

10:40:08 - otázka od: Dede Dobry denm pani Ingrid. Tvrdite, ze ste mali chripku, to ste akurat dostali taky zachvat, ze ste tak nahle po Norinom rozhodnuti museli odist? alebo Vam to prislo luto? Dobrý den,nebylo mě to vůbec líto.

10:41:06 - otázka od: Peťko Dobrý deň, niekde v bulvároch som sa dočítal, že píšete texty aj pre Martina Maxu. Na Youtube som si pozrel nejaké pesničky, ktoré Maxa naspieval v nemčine a je to fakt sehr gut. Držím Vám palce, nech sa Vám darí. Dobrý den,ano máte pravdu, máme v Německu úspěch.

10:41:43 - otázka od: Jan Katrenčik Otazka od jana:Potrebujete sa tak zosmiešnovat ,ved ona vas ponižuje a ukazuje sa ako nadradena, niečo viac Dobrý den,byla to sázka o korunu s kamarádkou.

10:42:11 - otázka od: Milan Dobry den,tato otazka je viac menej aj pre tvorcov tejto ubohej relacie.Myslite si ze slovensky divak naozaj nema na VIAC ako sledovat takuto trapnost? Dobrý den,to je věc názoru.

10:42:51 - otázka od: Julo Nepozerám tak stupidnú reality šou, kde jedna žena hreší, nadáva ako keby sedela v krčme, mám taký pocit, že ona potrebuje mať pri sebe len ludí, ktorí sa jej podlizujú, či nie? Aký je Váš názor na ňu? Dobrý den,raději bez komentáře.

10:43:35 - otázka od: jaaa dobrý deň slečna, ako vnímate Noru Mojsejovú po vašom účinkovaní v tejto šou? Dobrý den,Nora je svá.

10:44:18 - otázka od: Ferdo dobrý deň slečna, ako vnímate Noru Mojsejovú po vašom účinkovaní v tejto šou? Dobrý den,bez komentáře.

10:45:25 - otázka od: alina Dobrý deň Ingrid, načo ste tam išli, keď stále tvrdíte, že by ste pre Noru nepracovala.Ste ako soplavé decko.Len sa na niečo stále vyhovárate, Nora má pravdu.Stále sa obhajujete , že ste nachladnutá,treba bojovať, keď ste sa na to dala. Dobrý den,ubohé.

10:45:58 - otázka od: Radovan Dobry den prajem Ingrid,chcem sa Vas spytat nakolko aj vy podnikate tak sa mi nezda tiez ze hlavna vyhra je 100 000 dolarov ktore by mala platit p.Mojseova myslite si ze ma ona take zisky aby platila svojich zamestnancov a takisto managera co vyhra tuto show? Dobrý den,to se uvidí.

10:46:38 - otázka od: lubos Zdravim Ingrid.Ako dlho sa podla Vas zdrzi Mariana v tejto trapnej reality Dobrý den,myslím, že ji tam chvíli potrápí.

10:47:21 - otázka od: Marian Dobrý deň, predpokladám že počas castingov ste nehovorila o stávke s kamarátkou. Teraz keď Vás vyradili sa snažíte tento trapas že ste zlyhala ospravedlniť. Snáď Vám chýba sebakritika....na tom predsa nie je nič zlé. Až sa nestačím čudovať z akej galaxie niektorý prišli. Dobrý den,pozdravujte na vaší galaxii.

10:48:07 - otázka od: Jozin Dobrý deň Ingrid. Mali ste dostatok informácií o tom, kto je Nora Mojsejová ? Ja by som na túto osobu neminul ani jednu kalóriu !!! Dobrý den,bez komentáře.

10:49:20 - otázka od: Red Eagle Ahoj ingrid :))) Pekny den prajem som najznamejsia osobnost slovenskeho internetu mozno si uz o mne pocula :)) Mam otazku.Vies o tom ze topky.sk a zoznam.sk kde dnes robis rozhovor o tebe casto pisal ze si sa v minulosti zivila ako prostitutka v rakusku ? Ja tomu osobne neverim je to pravda ? Dobrý den,od 20 let podnikám.Prostitutka nikdy.

10:49:44 - otázka od: adkos Bude pre Vás táto súťaž nepríjemnou životnou skúsenosťou? Dobrý den,ne, nebude

10:50:28 - otázka od: Red Eagle Mam este jednu otazku na teba :))) Poznas pani Janovicku a pana Frola zo zoznmau sk ? pisu casto o tebe nepekne a vulgarne napr. ze si luxusnu spolocnicku robila kedysi je to pravda co pisu ti dvaja debili ??? :))) neznám.

10:50:45 - otázka od: Simona Aka bola Nora nazivo - mimo kamier? O.K.

10:51:56 - otázka od: ines Fandím Vám Ingrid aj keď ste vypadla nič sa nedeje. Nora nemá slovník je to hulvád. Dobrý den,bez komentáře.

10:51:56 - otázka od: René Dobrý deň. Čo si otvorene myslíte o kontroverznej osobe p. Nori Mojsejovej? Je táto pani podľa vás vulgárna a do značnej miery aj primitívna, alebo ju považujete za dostatočne inteligentnú, no možno príliš priamočiaru a otvorenú? Dobrý den,k Noře se nebudu vyjadřovat.

10:52:56 - otázka od: Martina Dobrý den Ingrid, prepáčte ale Vaše vysvetlenie s jednou korunou veľmi neberiem... naozaj by ste opustili svoju prácu, ukázali sa miliónom ľudí v telke aby ste vyhrali stávku? Človek nemusí mať vysoké IQ aby pochopil, že v tomto druhu relácie sa môže jedine strapniť. Veď ak to ľudia budú pozerať, tak len preto, aby sa zabávali na Norinej zlomyselnosti a nadradenosti k súťažiacim. Ale napriek tomu Vám prajem veľa osobného šťastia. Taky hodně štěstí.

10:54:15 - otázka od: henrich dobry den Ingrid ako sa kvam chovali vase superky po vyluceni Dobrý den,normální atmosféra.

10:54:44 - otázka od: marian zdravím... čo povieš na Norinho životného partnera Braňa? mnohé ženy ho považujú za atraktívneho a vtipného muža, zdieľaš aj ty podobný názor? Není to můj typ.

10:55:14 - otázka od: Ivan Čo si myslíte o Nore Mojsejovej? nic.

10:56:20 - otázka od: Jurko Dobrý deň Ingrid Po tejto skúsenosti keby Vás niekto oslovil a dal Vám ponuku zo shoubisnisu prijali by ste ju? A Z toho že ste vypadli si nič nerobte nie je o čo stát.Určite sa niekde uplatníte.Držím Vám palce Dobrý den,určitě bych nic nevzala.

10:58:12 - otázka od: evita Čo Vás na pani Mojsejovej šokovalo najviac ? Máte dojem, že by sa presadila v zahraničí tou svojou " jednoduchosťou" ? Dobrý den,její značka by se uplatnila,ale musela by se jinak chovat.

10:59:10 - otázka od: JAROSLAV myslite si sou bude mat velku sledovanost alebo to bude dalsi brak Těžko říct.

10:59:55 - otázka od: Vall Cítie sa silná na funkciu manažérky? Myslím,že ste veľmi citlivá a takáto funkcia nie je pre vás. Ani bych tuto funkci nechtěla.

11:02:04 - otázka od: Kalinka Dobrý deň pani Ingrid, prepáčte, ale Vaše odpovede, ktoré som si zatiaľ prečítala sú všetky na jedno kopyto - teda prihlásili ste sa len pre stávku a pre Noru by ste nikdy nepracovala. Je od Vás ale riadna neúprimnosť, pretože ja som túto reláciu sledovala od začiatku až do konca a nemôžete uprieť, že veľmi ste chceli, aby Vás z tejto súťaže nevyhodila. Keby mala byť pravda, že by ste pre ňu aj tak nepracovala, tak načo ste do toho išla ? A neobstojí Vaša obohraná platňa, že pre stávku. Ste naozaj veľmi neúprimný človek, ktorý má teraz hlúpe argumenty, ale popravde rovnako ste sa vtierali do Norinej priazne ako všetci ostatní. Keby Vás nebola vyhodila, chválili by ste ju do neba, ale vyhodila Vás, tak už na ňu kydáte. A neupriete ani to, že ste po vyhodení plakala, kamery vidia aj to, čo si myslíte, že zatajíte, namiesto toho ste sa vyhovorila na prechladnutie. Je to veľmi úbohé. Buďte radšej úprimná a priznajte hlavne pred sebou, že Vám bolo ľúto, že ste musela odísť - tak by to aspoň urobil každý čestný človek, veď prísť o džob za stotisíc dolárov.... Aspoň sa tu ešte viac .nestrápňujte Byla jsem při natáčení hodně nachlazená.Bylo mi všechno jedno.

11:03:09 - otázka od: Tibor K. Ten hotel je úplne nádherný, v ktorom ste bývali, vraj ste tvrdili, že sa vám nepáči, je to pravda??? Dobrý den, je to pravda, už jsem tam dříve spala.

11:04:03 - otázka od: evita dobry den slecna Ingrid :) ked tolko vravite ze pre Noru by ste nikdy nepracovali tak preco ste sa vobec prihlasili,podla mna sa len vyhovarate na tu vasu kamaratku:) prajem pekny den Byla to sázka o korunu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu