Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kontroverzná Mariana zo Šéfky: Prečo som sa vyzliekla!

Mariana nafotenie odvážnych aktov neľutuje Zobraziť galériu (3)
Mariana nafotenie odvážnych aktov neľutuje

BRATISLAVA – Pikantná minulosť! Mariana Petlušová (35) sa momentálne usiluje zapáčiť Nore Mojsejovej (52), kde v súťaži Šéfka bojuje o jej priazeň. Pred kamerami sa snaží pôsobiť serióznym dojmom. Fakt, že sa v minulosti vyzliekla pred celým národom, jej k tomu však príliš nepomáha. Pre topky prezradila, prečo sa vyzliekla.

Televízia Joj včera večer odvysielala prvý diel Šéfky. Jednou z účinkujúcich je aj rodáčka z Nitry Mariana Petlušová. Ako sme vás už na topkách informovali, táto blondínka v minulosti nafotila pikantné akty pre pánsky magazín. Ako toto svoje rozhodnutie vníma po rokoch ?

Mariana nám prezradila, že pohnútky vyzliecť sa boli rovnaké, ako u väčšiny dievčat s rovnakou minulosťou. „Samozrejme som to urobila najmä kvôli benefitom. Tiež aj kvôli prestíži samotného časopisu,“ poznamenala blondínka. Výšku svojho honoráru však nechcela konkretizovať. Keby podobnú ponuku dostala teraz, zvážila by ju. 

Aj keď šteklivé snímky vznikli v roku 1997,  Mariana svoje rozhodnutie neľutuje a vníma ho pozitívne. „Som nezávislá od svojich sedemnástich rokov a vždy si presadím svoje. Vtedajšie názory ľudí ma vôbec nezaujímali,“ uzavrela túto tému Petlušová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu