Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Finalistky Miss Universe: Jedna ukázala nohavičky, druhá zhrabla titul!

Finalistky ukázalai nohavička a Miss Media sa stala táto kráska s č. 7. Zobraziť galériu (22)
Finalistky ukázalai nohavička a Miss Media sa stala táto kráska s č. 7.

BRATISLAVA – Odhalili aj bielizeň! Hoci novú kráľovnú krásy spoznáme až v sobotu, prvý titul v súťaži Miss Universe SR 2011 je už odovzdaný. Ocenenie Miss Media získala počas stredajšej tlačovky s veľkou prevahou Miriama Matúšová (19) zo Zvolena. Tá však nebola jediná, ktorá na akcii pútala pozornosť. Jedno z dievčat totiž ukázalo, akú nosí spodnú bielizeň.

Bolo sa veru na čo pozerať! Trinásť krások z celého Slovenska sa v stredu prvýkrát oficiálne postavilo pred novinárov, ktorí si z pomedzi nich zvolili tú najkrajšiu. Titul Miss Media získala súťažiaca s číslom 7. Miriama Matúšová zo Zvolena. Podporila ju drvivá väčšina zástupcov médií. „Bol to šok, zostala som poriadne prekvapená. Myslím, že je to na mne aj vidno. Mala som z toho neskutočnú trému, celá som sa triasla,“ povedala topkám čerstvá držiteľka ocenenia.

Ostatné dievčatá sa však tiež nenechali zahanbiť. Na tlačovke predviedli okrem svojich ukážkových postáv aj krásne nohy v ultra krátkych šatočkách. Tie boli až také úsporné, že finalistkám počas chôdze odhaľovali spodnú bielizeň. Chceli sme preto vedieť, či im nevadí nosiť také mini. „Nie. Musíme si zvykať. A ja som už zvyknutá,“ prezradila nám Matúšová, ktorá spolu s ostatnými slečnami zvládla stredajšie predstavenie sa na výbornú. Dúfajme, že sa v podobnom duchu bude niesť aj sobotňajší priamy prenos na STV, počas ktorého spoznáme novú Miss Universe SR 2011.

Chcete vedieť, prečo sa dievčatá do súťaže krásy prihlásili? Čítajte TU.

Sledujte TOPKY TV: Finalistky Miss Universe SR a víťazka Miss Media!



miss_media_oprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu