Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitá Katie Price: Vytasila silikóny a sexuálne obťažovala – aj ženy!

Katie Price sa silikónové vnady opäť Zobraziť galériu (8)
Katie Price sa silikónové vnady opäť "vylievali" z výstrihu

LOS ANGELES – Hanba ako svet! Aj tak by sa dalo opísať vystupovanie britskej sexbomby Katie Price (32), ktorá sa neslávne zviditeľnila počas oscarovej noci. V odhaľujúcich šatách totiž predviedla bujné poprsie aj nemožné správanie – opitá pod obraz Boží sa vrhala po všetkých naokolo!

Ako odtrhnutá z reťaze! Hoci na vyzývavé outfity a alkoholické excesy sme u tejto vyumelkovanej Barbie zvyknutí, tentoraz latku vlastného poníženia nastavila naozaj vysoko. Strápniť sa jej totiž podarilo hneď po odovzdávaní najprestížnejších filmových ocenení. V čiernych minišatách s hlbokým výstrihom zavítala na párty hudobníka Eltona Johna. A poriadne sa na nej znemožnila!

Išla zaradom! Podgurážená Katie najprv obchytkávala anglického speváka Matta Gossa, vzápätí sa však pokúsila pobozkať aj celkom neznámu ženu. V jej rukách takmer skončil aj waleský boxer Joe Calzaghe, no v poslednej chvíli sa mu podarilo uhnúť z cesty. Také šťastie však už nemal istý Európan, ktorého televízna hviezda stiahla do taxíku. Predtým sa ho však nezabudla opýtať to najdôležitejšie – aká veľká je jeho výbava „tam dole“!

„Bola taká opitá, že prehĺtala slová a zúfalo sa snažila pritiahnuť si kohokoľvek, kto ju počúval viac ako 30 sekúnd. Dokonca sa pokúsila pobozkať nejakú ženu,“ prezradil očitý svedok denníku The Sun. A ten doplnil aj to, ako celý incident skončil: „Nakoniec odišla s nejakým chlapíkom, ktorého práve stretla. Očividne nevedel, o koho ide. Každý ju počul pýtať sa ho, aké veľké má prirodzenie.“ Ktovie, ako sa Katie cítila na ďalší deň po takto prehýrenej noci. Príjemné to zrejme veľmi nebolo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu