Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Heringhová ako modelka: Spoznali by ste ju?!

Andrea Heringhová v civile a na umeleckej snímke. Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová v civile a na umeleckej snímke.

BRATISLAVA – Úplne iná! O partnerke podnikateľa Borisa Kollára (45) je už dávno známe, že si s objektívmi fotoaparátov rozumie. Andrea Heringhová (30) sa totiž v minulosti vyzliekla donaha pre istý pánsky magazín. Ako sa však zdá, so šteklivými fotkami si nateraz dala dvojnásobná mamička pokoj. Na najnovších záberoch totiž pózuje zahalená. A vyzerá úplne inak, než sme zvyknutí!

Zhruba pred troma rokmi pózovala Andrea Heringhová nahá na titulnej stránke pánskeho magazínu. Keď si však začala budovať vzťah s Borisom Kollárom, s pikantnými fotografiami prestala. Počas tehotenstva spravila jedinú výnimku, nechala sa zvečniť odhalená s tehotenským bruškom.

Pri príležitosti svojich nedávnych narodenín sa tmavovláska opäť raz vžila do roly modelky. Fotenie zorganizovala jej kamarátka a zároveň Miss Universe 2007 Lucia Senášiová. „Nejako extra sme to neplánovali. Jedného dňa sme sa spontánne rozhodli, že to urobíme,“ poznamenala bývalá kráľovná krásy. V súvislosti so zábermi tiež podotkla, že boli darčekom k Andreiným narodeninám. 

Zdá sa, že práca s fotoaparátom misske Senášiovej celkom ide. Na spomínaných snímkach totiž bývalá playmate vyzerá úplne inak, než sme zvyknutí. Zdá sa, že stačia šikovné ruky vizážistu, správne svetlo, k tomu vhodná technika a sexi tigrica je na svete. Čo poviete?!

Foto: Andrea Heringhová v civile a na umeleckej snímke.



Heringhová ako modelka: Spoznali
Zobraziť galériu (9)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu