Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Vydatá Sklenaříková: Telo na telo s tanečníkom... Aj mimo parketu!

Adriana s Julienom - ležala na ňom, plieskala ho po zadku, hladkala mu ruku. Zobraziť galériu (17)
Adriana s Julienom - ležala na ňom, plieskala ho po zadku, hladkala mu ruku.

PARÍŽ - Čo na to manžel?! Adriana Karembeu Sklenaříková (39) si pomaly zvyká na úlohu tanečnice vo francúzskej obdobe Let’s Dance. A zdá sa, že sa už bližšie skamarátila aj so svojím tanečníkom Julienom Brugelom (28). Nemá problém ľahnúť si na neho, či plieskať ho po zadku. Pri vyraďovaní v treťom kole ho dokonca hladkala po ruke!

Vydržala! Hoci Adriana Sklenaříková prežila aj ďalšie kolo Danse avec les Star, tanec jej stále robí problémy. Na tréningoch pôsobí veľmi zamyslene a ustarane. Oveľa lepšie jej podľa všetkého ide zbližovanie sa s tanečníkom Julienom. Akonáhle si dajú prestávku od náročných krokových variácií, dokáže sa konečne modelka aj usmiať a žartovať.

Zrejme to bolo v rámci srandy, že začala svojho partnera plieskať po zadku... V inom zábere z nácviku choreografie však na Julienovi rovno leží! A pri vyraďovaní v sobotnom treťom kole ho dokonca hladkala po ruke. Jej manžel Chris sa podľa všetkého na nakrúcaní nenachádzal. Ani raz ho totiž nebolo vidieť v zábere kamery.

Francúzsky futbalista by si mal na svoju sexi manželku dávať pozor! Veď v slovenskom Let’s Dance sa dali dokopy Elena Podzámska a Matej Chren. Obaja boli pritom na začiatku súťaže zadaní. V tanečnej šou však vznikli aj iné vzťahy. Pár na parkete aj v súkromí začali tvoriť Ivana Surovcová a Filip Tůma, vydržalo im to približne rok. Lásku si medzi tanečníkmi našla aj moderátorka Adela Banášová. S Petrom Modrovským je už druhý rok a vyzerá to dosť vážne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu