Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi Sklenaříková: Takto sa vrtí a vyzlieka vo francúzskom Let’s Dance!

Adriana Sklenaříková s tanečným partnerom Julienom. Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková s tanečným partnerom Julienom.

PARÍŽ – Predvádza svoje pôvaby! Kým na Slovensku sa Adrianu Sklenaříkovú (39) do Let’s Dance zlákať nepodarilo, Francúzom na spoluprácu kývla! V sobotu mala svoju premiéru na tanečnom parkete. Ako ju zhodnotili porotcovia?

Francúzi bodovali! Do tanečnej súťaže Danse avec les stars sa im podarilo angažovať svetoznámu slovenskú modelku Adrianu Sklenaříkovú. Šou odštartovala v sobotu, hoci domáce internetové portály ju už pred začiatkom označili za prekliatu.

Zranili sa totiž dve súťažiace, medzi nimi aj Adriana. „Myslím, že som si zranila prst počas utorkovej skúšky. Je opuchnutý a veľmi bolí. Mám aj bolesti v ramene, bojím sa aj o svoju chrbticu,“ posťažovala sa blondínka. Zaťala však zuby a v sobotu sa postavila na parket.

Na tanečnú plochu vyšla modelka v dlhých šatách, no svojich fanúšikov nesklamala. Hneď po úvodných tónoch totiž došlo na vyzliekanie! Adriana zhodila sukňu a zostala len v kratučkom tanečnom kostýme. „Tento tanec bol veľmi sexi pre oči divákov,“ zhodnotil jeden internetový portál blondínkinu čaču.

Paradoxné však je, že ani plný dekolt a dlhokánske nohy nenazbierali Sklenaříkovej dostatok bodov od poroty. „Nebolo to ono,“ povedal hlavný porotca Jean-Marc Genereux a ukázal tabuľku s päťkou. S celkovým počtom 17 bodov nakoniec skončila naša modelka v tabuľke predposledná. V súťaži sa ale udržala. Nechajme sa prekvapiť, čo predvedie v ďalšom kole.

 

VIDEO: Adriana Sklenaříková v prvom kole tanečnej súťaže.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu