Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pred prahom 50-ky a stále na móle: Táto modelka boduje aj so šedinami!

Kristen McMenamy je hviezdou prehliadkových mól aj so sivými prameňmi Zobraziť galériu (3)
Kristen McMenamy je hviezdou prehliadkových mól aj so sivými prameňmi

PARÍŽ – Dôchodok sa jej zatiaľ netýka! Hoci Kristen McMenamy už dávno prekročila štyridsiatku, o prácu zatiaľ rozhodne núdzu nemá. Napriek sivým vlasom je totiž aj v zrelom veku stále žiadanou modelkou... A zvykne zatieniť aj o polovicu mladšie kolegyne!

Pribúdajúce roky u nej nie sú prekážkou! Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, táto americká modelka najlepšie roky svojej kariéry ešte rozhodne nemá za sebou. Vo svete modelingu je totiž známa ako „hermafrodit“ – jej telo disponuje mužskými aj ženskými črtami. A to preslávených dizajnérov zrejme priťahuje natoľko, že sa jej vo svojich módnych šou nechcú vzdať, práve naopak. V prípade mnohých z nich je dokonca hlavnou hviezdou!

O poriadny rozruch sa Kristen postarala aj pred pár dňami počas parížskeho Týždňa módy Haute Couture. Svojou jedinečnosťou totiž aj tentoraz upútala samotného Karla Lagerfelda, ktorý ju postrčil na výslnie kolekcie Jar/Leto 2011 módneho domu Chanel. Obrovský úspech na seba nenechal dlho čakať – 46-ročná manekýnka zožala ovácie aj s prirodzene šedivými vlasmi!

Kristenine pôsobenie v modelingu sa rozmohlo najmä v rokoch 1985 až 1998, kedy spolupracovala s medzinárodne uznávanými módnymi domami (spomínaný Lagerfeld, Valentino, či Versace). Popri úspechoch v pracovnej oblasti však stíha aj rodinný život. V roku 1997 sa ako tehotná vydala za britského fotografa, ktorému doteraz porodila dvoch potomkov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu