Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zranená Fialová hazardovala: S dochrámanou nohou na svahu!

Dochrámaná Fialová s ortézou na svahu. Zobraziť galériu (4)
Dochrámaná Fialová s ortézou na svahu.

BRATISLAVA/JASNÁ - Prvýkrát medzi ľuďmi! Zuzana Fialová (36), ktorá pred mesiacom prežila bombový útok na moskovskom letisku, sa počas víkendu objavila na svahu v Jasnej. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby herečka doposiaľ neodmietala všetky predstavenia kvôli tomu, že má zranenú nohu. Na kopec však prišla aj s ortézou.

Riskla to! Herečka Zuzana Fialová, ktorá iba pred pár týždňami prežila drámu v Moskve, si cez víkend užívala zasnežené hory. Spolu s olympijským medailistom Radoslavom Židekom sa objavila v kempe, kde sa môžu mladí ľudia naučiť snoubordovať pod dohľadom inštruktorov.

Zuzana si túto akciu nedala ujsť ani napriek tomu, že mala na nohe ortézu. Hoci sa na „dosku“ pochopiteľne nepostavila, riskovala, že sa na snehu môže kedykoľvek šmyknúť a poraniť si dochrámanú končatinu. „Noha sa mi lieči, no netuším, ako dlho sa ešte bude. A keďže ju mám zafixovanú ortézou, bolesť necítim žiadnu,“ prezradila Fialová. Zaujímavé je, že na svahu nebola jedinou osobou, ktorá sa lieči zo zranení.

V rehabilitačnom procese je aj snoubordista Radoslav Židek, ktorý pred časom absolvoval niekoľko chirurgických zákrokov. Napriek zraneniu však na svah do Jasnej dorazil. „Mám za sebou štyri operácie kolena. O také dva – tri mesiace už dúfam budem môcť robiť aj náročnejšie veci. Verím, že koleno bude mať už plnú pohyblivosť. Mnohí si myslia, že som už skončil, ale je to omyl. Bez športu by mi prišiel život neplnohodnotný. Budem na sebe tvrdo pracovať a možno sa mi podarí aj olympiáda,“ uzavrel Židek.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu