Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zranená Fialová z nemocnice: Bolo to šialené!

Zuzana Fialová má zranené ucho. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová má zranené ucho.

MOSKVA – Hrôza a chaos! Tak to vyzeralo na moskovskom letisku po teroristickom útoku! Priamo z nemocnice to pre ruskú spravodajskú agentúru Ria Novosti povedala Zuzana Fialová (36). Na záberoch vidno aj niektoré jej zranenia.

Prehovorila! Zuzana Fialová sa po štyroch dňoch od výbuchu na letisku Domodedovo ukázala pred kamerami. Pre ruskú agentúru Ria Novosti poskytla niekoľko vyjadrení, v ktorých poďakovala nemocničnému personálu.

Priamo k teroristickému útoku sa však nevyjadrila. Popísala len situáciu po výbuchu. „Prevoz z letiska do nemocnice bol šialený, tam nebol žiadny systém,“ prezradila. Upokojila sa vraj, až keď sa ocitla na samotnej klinike.

Ako tvrdí článok na stránke ruskej agentúry, bezprostredne po explózii sa chcela Zuzana vrátiť domov súkromným lietadlom, potom však od tejto myšlienky upustila. A zrejme urobila dobre. Zranenia, ktoré sa na začiatku javili len ako ľahké, boli nakoniec vážnejšie. Aj na televíznych záberoch vidieť napríklad herečkino zranené ucho. „Zatiaľ zostávam do utorka v nemocnici,“ napísala nám ešte vo štvrtok. Ruský článok tiež tvrdí, že bude čoskoro z kliniky prepustená.

 

VIDEO: Zuzana Fialová prehovorila pre ruskú spravodajskú agentúru.



Zuzana Fialova v nemocnici v Moskve
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu