Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polnišová 8 mesiacov po pôrode: Ukázala mega prsia!

Polnišová 8. mesiacov po pôrode ukázala mega prsia. Zobraziť galériu (8)
Polnišová 8. mesiacov po pôrode ukázala mega prsia.

BRATISLAVA – Tomu sa hovorí poriadny výstrih! Herečka Petra Polnišová (34), ktorá v júni minulého roka priviedla na svet syna Simona (8 mes.), v pondelkovej Partičke poriadne zahviezdila. Ukázala nielen svoje herecké umenie, ale aj ženské prednosti.

Prekvapila! Petra Polnišová si do pondelkovej Partičky obliekla poriadne odvážny outfit. Herečka doteraz obľubovala najmä tmavé oblečenie, ktoré nebolo príliš odvážne. Tentoraz však vytasila červené tričko s poriadne veľkým výstrihom. Ten pri jednej zo scénok odhalil aj časť doteraz poctivo zakrývaného poprsia.

Osem mesiacov po pôrode sa pritom tmavovláska môže pýšiť naozaj plným dekoltom. Dá sa však povedať, že v tejto oblasti nikdy nedostatkom netrpela. Petra jednoducho patrí k ženám s plnšími tvarmi. A sama si z toho dokáže robiť žarty. Aj v pondelkovej Partičke sa zabávala na narážkach na svoju postavu. Na paškál si ju vzal kolega Dano Dangl. 

Ten v úvode relácie  na Polnišovej adresu poznamenal: „Spýtal by som sa ťa, kedy schudneš, ale viem, že to nemá zmysel.“ V tom momente všetci, vrátane Petry, vybuchli do smiechu. Topky.sk preto zaujímalo, či herečke neprekážajú neustále narážky na jej oblé krivky. Odpovede sme sa doposiaľ nedočkali, lebo brunetka nám nedvíhala telefón a neodpovedala ani na sms správy. Podľa našich informácií sa nachádza mimo Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu