Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nevesta Polnišová: Opäť v bielych šatách!

Petra Polnišová ako nevesta. S partnerom Matthieu Darrasom čakajú už druhého potomka. Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová ako nevesta. S partnerom Matthieu Darrasom čakajú už druhého potomka.

BRATISLAVA - Nečakané! Petra Polnišová (35) počas víkendu prekvapila svojich fanúšikov. Na sociálnej sieti totiž zverejnila záber, na ktorom je oblečená ako nevesta. A hoci nešlo o skutočný vydaj s partnerom Matthieu Darrasom (35), treba podotknúť, že v bielych šatách jej to mimoriadne pristalo. Žeby sa takýmto spôsobom pripravovala na vstup do manželstva, keďže s priateľom čakajú druhé dieťa?!

Menší šok! Oficiálny stav Petry Polnišovej momentálne znie: rozvedená. Koncom roku 2008 totiž súd ukončil jej zväzok s architektom Jaroslavom Takáčom. A hoci herečka už po pol roku zakotvila v náručí Matthieu Darrasa, k svadbe sa už stavala odmietavo. Dokonca i napriek tomu, že sa partneri čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi.

Najnovšie ale herečka zverejnila fotografiu, podľa ktorej by to mohlo vyzerať, že po vyše trojročnom vzťahu francúzskemu partnerovi povedala áno alebo oui. Tmavovláska na zábere pózuje v bielych šatách a so závojom. Zvláštne však je, že na nevestu vyzerá dosť smutne. „Výraz tváre zodpovedá tesnosti korzetu. Niekedy tí kostyméri v televízii človeka naozaj nešetria,” napísala k tomu herečka na facebooku.

Z toho vyplýva, že nevestu len hrala pred kamerami. Do bieleho sa obliekla ako Sandra z jojkárskeho seriálu Hoď svišťom. Topky.sk ale zisťovali, či jej táto situácia nedala podnet pre svadbu aj v realite. „Keby ma každá postava mala inšpirovať aj v skutočnom živote, tak už som nymfomanka, modelka, vrahyňa a čo ja viem, čo ešte,” povedala nám s úsmevom a zároveň diplomaticky Petra.

Ako sme sa dozvedeli, seriálovú svadbu nakrúcala už pred pár mesiacmi. Diváci ju však na televíznych obrazovkách uvidia až neskôr. „Sandra sa po hádke so svojím priateľom Ďuro-mama rozhodla, že sa  vydá za prvého, ktorý jej príde do cesty. To, či sa svadba s neznámym konala alebo nie, sa diváci dozvedia na jeseň. Vtedy sa sitkom dostane opäť na obrazovky,” povedala nám PR manažérka Jojky Katarína Nosková.

 

Tip: Pozrite si aké zábavné relácie možno nájsť cez leto v televízii. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu