Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pergnerová skončila! Nahradí ju Dara Rolins!

Tereza Pergnerová sa na poste moderátorky udržala necelé dva mesiace. Zobraziť galériu (3)
Tereza Pergnerová sa na poste moderátorky udržala necelé dva mesiace.

BRATISLAVA - Len sedem týždňov sa udržala česká moderátorka Tereza Pergnerová (31) v slovenskej relácii. V nočnej jojkárskej talkshow Kuul TV, kde spolu s Jozefom Jopom Poláčkom (36) spovedali rôzne osobnosti šoubiznisu, Tereza dnes skončila. A na jej miesto si už nabudúce zasadne speváčka Dara Rolins (33). Prečo musela populárna česká moderátorská hviezda tak rýchlo opustiť svoj flek?

„Televízia chcela, aby sme prepracovali formát. Tereza by to časovo nezvládala, lebo má veľa záväzkov, preto sme sa dohodli na ukončení spolupráce. Dara bola v tej rýchlosti prvým človekom, ktor ý mi napadol a ona to vzala,“ vysvetľuje producent a moderátor Jopo dôvod Pergnerovej vyhadzovu. Tereza však tvrdí niečo iné. Podľa jej slov by časová náročnosť tohto projektu nebola pre ňu žiadnym problémom.

„Jopo mi len zatelefonoval, že sa so mnou potrebuje porozprávať o zmenách v Kuul TV, no nič konkrétne mi nepovedal,“ tvrdí Pergnerová. Podľa informácií Nového Času bola jedným z dôvodov náhlych zmien v Jojke najmä nízka sledovanosť Kuul TV. Pravidelnú štvrtkovú nočnú reláciu sledovalo len približne 50-tisíc divákov. Ďalším a zrejme pádnejším dôvodom, prečo musela Tereza Pergnerová opustiť moderátorské kreslo už po necelých dvoch mesiacoch, bol fakt, že Dara Rolins, ktorej Jopo už niekoľkokrát ponúkol spolumoderovanie tejto jojkárskej šou, konečne súhlasila. Predtým totiž túto ponuku odmietala pre pracovnú vyťaženosť.

Teraz, po vydaní nového cédečka a ukončení markizáckej Nákupnej horúčky, kde robila porotkyňu, je však plne k dispozícii svojmu kamarátovi. „Jopo to Dare ponúkal už dávno a teraz prišiel s ponukou znovu. Nikdy na to nebol čas ani atmosféra, no teraz ju prijala s radosťou a veľmi sa na to teší,“ tvrdí speváčkina manažérka Eva Skallová. Prvé vysielanie Kuul TV s novou moderátorskou tvárou - plavovláskou Darou - odvysiela TV JOJ na budúci štvrtok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu