Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Speváčka Gwen Stefani porodila prvé dieťa

Gwen Stefani Zobraziť galériu (22)
Gwen Stefani

LOS ANGELES - Speváčka Gwen Stefani, manželka britského rockera Gavina Rossdalea, porodila v piatok prvého potomka - syna Kingstona. Novorodenec, celým menom Kingston James McGregor Rossdale, váži 3,4 kilogramu, povedal hovorca dvojice Dave Tomberline, bez uvedenia ďalších podrobností.

Magazín US Weekly informoval, že dieťatko prišlo na svet cisárskym rezom. Rossdale, prítomný pri pôrode, vzápätí utekal z pôrodnej sály, aby šťastnú novinku čo najskôr oznámil príbuzným. Očitý svedok, ktorý v piatok ráno postával pred pôrodnicou a videl dvojicu prichádzať, prezradil magazínu, že Gwen mala nalíčené pery typicky pre ňu charakteristickým červeným rúžom a "vyzerala strašne rozrušená".

Tridsaťšesťročná Gwen Stefani, ktorá stvárnila rolu hollywoodskej herečky Jean Harlowové vo filme režiséra Martina Scorseseho Letec, oznámila, že je tehotná minulý rok v decembri počas záverečného koncertu svojho turné. "Toto je pre mňa koniec jednej veľkej kapitoly," vyhlásila dojato.

Gwen a tridsaťosemročný Gavin Rossdale sa spoznali v roku 1995, keď bola Gwenina skupina No Doubt "predskokanom" na vystúpení Gavinovej bývalej skupiny Bush. Vzali sa v septembri 2002 pri dvoch svadobných obradoch v Londýne a Los Angeles.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu