Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jon Bon Jovi už nevie čo od radosti: Zamestnáva manažéra pre svoje šatníky!

Bon Jovi
Bon Jovi

VIEDEŇ - Líder americkej rockovej skupiny Jon Bon Jovi (48) má neuveriteľné maniere! Jeho kapela Bon Jovi patrí k najlepšie zarábajúcim na svete a spevák to vie dať patrične najavo.

Najnovšie si vymyslel, že chce mať na svojom turné vlastného manažéra pre šatníky! Organizátori koncertu vo Viedni, kde zahrá 22. júla, majú pre jeho výmysly plné hlavy starostí...

Turné kapely Bon Jovi sa stalo druhý raz za tri roky najziskovejším na svete. Spevák Jon Bon Jovi musí teda vždy vyzerať dokonale a preto zamestnal osobného manažéra pre šatníky. Ten sa stará nielen o to, aby mal hviezdny spevák vždy dokonalé odevy na vystúpenia, ale aj v civilnom živote. Funkciu "garderóbiera" dokonca kapela uvádza aj v oficiálnych požiadavkách pred koncertom. V šatni skupiny nesmú chýbať ani bežné veci umelcov ako voda Evian, pivo Haineken, energetický nápoj Gatorade alebo vanilkové sójové mlieko a dve fľaše francúzskeho červeného vína Mouton Cadet. Každý z členov kapely dostane vlastnú chladničku.

Rockeri na aktuálne The Circle Tour vyrazili vo februári minulého roka a ukončiť ho majú až v júli 2011. Spolu odohrajú 135 koncertov v 30 krajinách sveta. Viedenský koncert 22. júla bude vyvrcholením svetového turné.

Všetky viedenské podujatia sú na Slovensku dostupné v sieti Eventim. Na koncert Bon Jovi je v predaji aj autobusová doprava z Bratislavy priamo pred štadión Ernst Happel. Kompletnú ponuku koncertov nájdete priamo na webstránke www.skalarmusic.at.

Vstupenky:

http://www.eventim.sk/sk/vstupenky/bon-jovi-wien-ernst-happel-stadion-83754/event.html

Viac info:

http://www.skalarmusic.at

Video:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu