Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bon Jovi prišiel o gitaristu: Hádky o peniaze!

Richie Sambora a Jon Bon Jovi majú medzi sebou dusno. Zobraziť galériu (8)
Richie Sambora a Jon Bon Jovi majú medzi sebou dusno. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Gitarista americkej rockovej kapely Bon Jovi Richie Sambora sa z "osobných dôvodov" rozhodol nepokračovať v aktuálnom koncertnom turné Because We Can. Žiadne vystúpenia sa však napriek jeho neprítomnosti nebudú rušiť.

Médiá špekulujú o tom, že hudobník má opäť problémy s pitím, keďže v roku 2007 pre alkoholizmus a užívanie návykových látok absolvoval liečenie, ktoré si v roku 2011 zopakoval. Hudobník však fanúšikom prostredníctvom Twitteru odkázal, že sa má dobre. "Som v poriadku, ale musel som ostať v Los Angeles a postarať sa o istú osobnú záležitosť. Mám vás všetkých rád a čoskoro sa uvidíme," napísal.

Portál TMZ.com zas cituje nemenované zdroje, podľa ktorých je dôvodom Samborovho odchodu dlhodobý konflikt medzi ním a spevákom Jonom Bon Jovim. Líder kapely ho údajne neustále znevažuje a hádajú sa aj o peniaze. Skupina v rámci turné zavíta aj do Viedne (17. mája) a Prahy (24. júna).

Skupina Bon Jovi, ktorú tvoria aj David Bryan (klávesy) a Tico Torres (bicie nástroje), vznikla v roku 1983 v New Jersey. Výraznejšie sa jej podarilo presadiť s treťou štúdiovkou Slippery When Wet (1986), z ktorej pochádzajú napríklad skladby You Give Love a Bad Name, Livin' on a Prayer či Wanted Dead or Alive. Medzi jej ďalšie hity patria piesne ako Bad Medicine, Keep the Faith, Bed of Roses, Always, It's My Life, Thank You for Loving Me, Have a Nice Day alebo (You Want To) Make a Memory. Kapela má dodnes na konte 12 štúdiových albumov, z ktorých na celom svete predala viac ako 130 miliónov kópií. Jon Bon Jovi a Richie Sambora sú od roku 2009 členmi Skladateľskej siene slávy.

Prečítajte si viac na Hudba.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu