Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Šarkan: Moderovanie má výhody - nemusím skoro vstávať

Peter Šarkan Novák Zobraziť galériu (6)
Peter Šarkan Novák

BRATISLAVA - Líder kapely Žena z lesoparku Peter Novák, ktorého poznáme skôr pod prezývkou Šarkan, sa na televízne obrazovky vrátil po siedmich rokoch a v STV moderuje súťažnú reláciu Ruku na to. Momentálne sprevádza svoju priateľku Zdenku Prednú na jej prvom koncertnom turné s názvom Sunny Days Tour.

Šarkan odpovedal online na vaše otázky >>

Rozhovor

13:40:51 - otázka od: ninka čauko šarkan. pozdrav Zdenku. ja som jej fanúšička. tak sa maj vybavim..

13:46:13 - otázka od: Tony Ahoj Sarkan. Dlho nebolo o skupine Zena z lesoparku pocut, bola treba pauza????? Mám vašu hudbu rád, mám doma vaše CD. Ktoré skupiny máš rad a ovplyvnili tvoj zivot atd....??? Dakujem a držim palce. teray mame pauzicku, zdenka si pozicala skupinu, mame uz matros na novy album, ale nie je cas..co sa hudby tyka mal som rozne obdobia..pink floydom som zacinal..teraz davam viac funku a world music

13:51:35 - otázka od: rirusa ahoj šarkan. si strašný fešák. veľmi by ma potešilo keby si mi niečo napisal. papa nieco :-)

13:51:43 - otázka od: eva ako Vám to ide so Zdenkou ? čo je pravda na tom že má psychické problémy? so zdenkou musim zaklopat nam to spolu funguje vyborne. mame hekticke obdobie co sa snury tyka..ale zdenka je pohodacka, ta to zvlada lavou zadnou..ziadne psychicke problemy, ani kruhy pod ocami, triasku nic take..my sme sa tomu viac cudovali ako ty..

13:51:54 - otázka od: Viki Ahoj, srdecne zdravim a prajem vela uspechov, dobrych napadov a lasky. Srdecne pozdravujem aj Zdenku, ktora podla mna mala byt SuperStar. Moja otazka: ako vznikla Tvoja prezyvka: SARKAN? Papa! VIKI davno na intraku..dal mi ju jeden jozko..vsetci mali prezyvky ja nie...tak mne prischlo toto.

13:56:22 - otázka od: Andrea Ahoj Petko,počula som že trenuješ aj karate,ako si sa k tomu dostal? a koľko sa tomu už venuješ? Andrea mal som obdobie ked som sa potreboval fyzicky trochu potrapit tak som zacal s posilkou a hned skonci, lebo okrem pripuchnutych ruk mi to vela nedavalo..posilovat je ale super..ku karate ma priviedol viac menej fredy aisi..

13:56:28 - otázka od: Tony Ahoj, Sarkan musim uznat, že máš na muža dobrý vkus, Zdenka je velmi sympatická. Akej hudbe drukuje ona???? tiez to miesa od world music, cez cernotu az po tanecne veci..minule sme si v aute aj s tinou cestou z koncertu spievali dve hodiny ludovky..

13:58:04 - otázka od: maja ahoj, chcela by som sa ta spyta,ze ako to bolo s teabou a zdenkou, ona zbalila teba,ci ty ju? a este jedna otazka,ci sa nebojis toho , ze vas vztah moze byt ohrozeny tym, ze ste obaja medialne znami ludia a bulvar vie narobit sarapatu, aj ked je vztah zalozeny na pevnych zakladoch. prajem pekny den a vsetko dobre vam obom :-) dik maja, davame na to pozor nerobit si z toho nic..snazime sa v ramci moznosti zit mimo dosah bulvaru...aj ked vidis teraz som na bleskovkach:-)

13:59:49 - otázka od: Miska Caves!ako sa mas?co planujes noveho v hudbe?pozdrav zdenku,pa ked bude trochu casu tak sa zavriet do skusobne dokoncit takmer hotove veci, nahrat to a trochu si pohrat..

14:02:43 - otázka od: Juraj Privrel Zdravicko, asi si ma uz nebudes pamatat. Hrali sme spolu ping pong na turnaji v Devinskej, vtedy si ma porazil:). Hravas este? Ako sa ti dari? wow..odvtedy som nebol..to bola taka spomienka na to ked som na zakladnej hraval..ten druhy chalan, berger hrava dalej..caf..

14:06:50 - otázka od: Daniel ahoj sarkan ako sa ma Zdenka? ma sa dobre..ked som odchadzal z domu tak cvicila..

14:09:36 - otázka od: lenka je to pravda ze zdenka sa zrutila uplna blbost. este raz : ziadne kruhy pod ocami, triaska, plac, troska..zdenka s tinou su na tour a uzivaju si to..to iba jeden novinarko sa nevie ovladat.

14:10:04 - otázka od: nothingface ..zdrawicko sarkan,..milujem radiohead a neviem ci sa mi to zda ale tusim,ze aj ty ich mas celkom rad..je to pravda?a ked..ktory album je tvoj naj?... ok computer a the bends

14:11:37 - otázka od: nothingface twoj nazor na reality show?... dufam ze era reality show skoro skonci..

14:12:31 - otázka od: Hedvika sarkan, bolo tvoje zoznamenie so Zdenkou prostriedkom zohnat si dalsi vynosny job hedviga, budem hadat, smutne detstvo alebo akne?

14:13:10 - otázka od: melory je zdenka tvoja polovica? davaj na nu pozor. ona je krasna s krehka. ochranis ju? snazim sa..

14:13:55 - otázka od: lubo Cau Sarkan...Mozes mi prezradit miery Zdenky?...Myslim vyska vaha...dakujem a drzim vam palce vyska 164 vaha 48asi..viac neprezradim:)

14:16:04 - otázka od: lenka pripravuje sa nieco? bud budes moderovat novu relaciu alebo cd roboty je vyse hlavy, sa zivim produkciu radio spotov a moderovanim akcii..chceme si vsetci z kapely najst cas na nove cd...co sa relacie v tv tyka..pre mna je to brigada navyse co potesi..hej nieco sa riesi, ale to je este skoro.

14:19:10 - otázka od: Daniel Sarkan! Ako sa ti pozdava praca moderatora? ma to vyhody..hlavne nemusim skoro vstavat..

14:27:30 - otázka od: matoni500 Sarkan moc moc ti zavidim aku mas priatelku! je uplne super! chcem sa ta spytat co si na nej najviac cenis a ci si spolu v byte spievate! good luck dik brasko..naviac ma na nej bere ze je autenticka a priama..a je s nou sranda..nielen v byte, v aute v obchode...niekedy to vyzera dost divne..caf.

14:29:53 - otázka od: knedlik caf sarky, pocuvaj, s kym ty tu kavu miesas? :o) nemyslis, ze v pesnicke cim to je by sa viac rymovalo, ze maliar sa uznania docka, az ked zavrie svoje ocka a ne oci? no uznaj, co je toto za timkovina... cim to je, cim to je?

14:29:53 - otázka od: nothingface Ako vychadzas s I. Taslerom?... velmi dlho som sa s nim nestretol..ale co si pamatam tak uplne v klude..

14:42:52 - otázka od: Marta Este raz sa ozyvam. Budem rada ak mi posles svoju e-mailovu adresu. Mozme si obcas vymenit nejake novinky aj z rodiny. Pozdravujeme tvoju maminu! sem tu adresu radsej davat nebudem...pozdravim pridite na koncert.

14:43:24 - otázka od: Miro Serus Sarkozi. :o) Len jedna question - budes toto leto na nejakom festivale vystupovat? Ak ano, upresni. Dame nejake pivo. ;o) d. miro zvolen pozdrav zvolen..este neviem...dam vediet...potom zdobneme jedno orosene...

14:44:04 - otázka od: RE Cia fesi... kolko cm ma tvoj...malicek? tak ten som si este nemeral

14:50:10 - otázka od: Mexi Nazdar chlape,comu sa venujes okrem music...??? co sa prace tyka reklama..inak karate, golf,kamarati..teraz som sa namotal na to ze chalupka na strednom slovensku..

14:50:59 - otázka od: Slepuch Chysta Zena z Lesoparku nejaké koncertne turne???? na jesen..taka "ilegal tour"..dozvies sa.

14:52:57 - otázka od: eva čau šarkan, čo hovoríš na superstar 2? čo hovoríš na Štroffeka a na to, že vypadol? priznam nemal som vela casu to odsledovat..s ivanom sa pozname dlhsie..je to v pohode typek..to ze vypadol nevadi...teraz nech sa mu dari dat dokopy nejaku dobru muzicku..drzim mu palce.

14:53:40 - otázka od: Jana Ahoj Šarkan.Kedy Ti padla Zdenka prvýkrát do oka? Ešte na castingu,alebo až vo finálovej desiatke? Jana na jednej recepcii..vtedy som nevedel ze je v superstar.

14:59:39 - otázka od: Kikka chces moderovat VYVOLENYCH?A aku budes mat novu relaciu v STV?...a pozdrav zdenku, odkaz, ze CD je SUPEEER!!!!!!!!!!!!!!!A pozeras SuperStar2 , ak ano komu fandiis????? pa nechem moderovat vyvolenych..je to vraj kazdy den a je to uplne mimo mna..

15:01:01 - otázka od: musicmaniac Cau,koncert Zdenky v Šali bol super. Neplánujete spolu nejaký duet ??? dik..odkazem zdenke..uz musim ist...sorry ze tak pomaly odpovedam...ale ide nejako pomaly net ci co...pekny den sa praje!!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu