Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Flek za 70 000 mesačne!

Peter Šarkan Novák Zobraziť galériu (4)
Peter Šarkan Novák

BRATISLAVA - Moderátor Peter Šarkan Novák (34) dostal od Slovenskej televízie hviezdny plat! Generálny riaditeľ estévečky Richard Rybníček mu nadelil mastný honorár za uvádzanie súťažnej relácie Ruku na to. Frajer finalistky SuperStar Zdenky Prednej (21) zinkasuje za ročnú "moderovačku" približne 840-tisíc korún.

Na televízne obrazovky sa Peter Novák vrátil po siedmich rokoch a v STV mu hneď ponúkli na mesiac priemerne 70-tisíc korún. V priebehu ročného vysielania uvedie 52 častí, pričom za jeden diel zábavno-súťažného programu zarobí približne 15- až 20-tisíc korún. "Nechcem o svojom plate hovoriť nič konkrétne. Približne je to asi tak," uviedol Novák.

K tejto téme sa vyjadroval opatrne aj člen manažmentu STV Branislav Zahradník: "Všeobecne platí, že ľudí oceňujeme podľa toho, ako pracujú. Chcem zdôrazniť, že Slovenská televízia svojich zamestnancov neprepláca." V programe Ruku na to, ktorá sa vysiela na Jednotke, súťaží týždenne 26 hráčov. Každý z nich má šancu vyhrať päť miliónov korún. "Je to dobrý, no zároveň náročný džob. No veľmi ma to baví," uzavrel moderátor. Dodal však, že na hudbu nezanevrel a popri moderovaní v STV ostane aj naďalej verný spievaniu v kapele Žena z lesoparku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu