Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zázrivý napadol Monikinho snúbenca: Po konflikte fyzický útok!

Martin tvrdí, že ho Marián Zázrivý napadol. Zobraziť galériu (4)
Martin tvrdí, že ho Marián Zázrivý napadol.

POPRAD – Spory neutíchajú! Napriek tomu, že sa pôvodne zdalo, že sa bude vzťah Mariána Zázrivého (36) zo šou Česko Slovensko má talent a Moniky Piekielnickej (23) vyvíjať sľubne, opak je pravdou. Dôvodom je brunetkin expriateľ Martin (21). Ten tvrdí, že operný spevák na neho fyzicky zaútočil a prebral mu snúbenku.

Ako sme už na topkách informovali, Marián Zázrivý má novú lásku. Dokonca ju nazýva osudovou. Jeho čerstvý vzťah má však háčik. Mladá učiteľka hudby bola ešte donedávna zasnúbená. Ako tvrdí jej expartner Martin (21), operný spevák mu ju prebral podlým spôsobom. 

Kvôli mladej slečne sa dokonca muži dostali do potýčky, pri ktorej takmer tiekla krv. „Raz som na Moniku čakal, keď išla z práce. Chcel som sa s ňou porozprávať. Bola s ňou jej mama, aj Zázrivý,“ začal svoje rozprávanie Martin a pokračoval: „Ona so mnou odmietla komunikovať. Zamotal sa do toho aj on, bez slova do mňa sotil a začal sa mi vyhrážať fackami. Sácal do mňa, ja som mu to vrátil. Rozdelila nás napokon Monikina mama.“ 

Priestor na vyjadrenie sa k incidentu sme poskytli aj finalistovi šou Česko Slovensko má talent. „To sa mi snáď sníva. Aby som ja musel riešiť takéto sprostosti. Tak nech ma zažaluje,“ reagoval podráždene Popradčan. Keď však z neho po chvíli opadli emócie, uvedomil si vážnosť svojich slov. Dokonca začal popierať aj to, že Martina vôbec pozná. Kto má podľa vás pravdu? Marián alebo Martin? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Viac článkov o Zázrivom a jeho novom objave:

Útoky na Zázrivého: Rozbil nám vzťah, išli sme sa brať! 

Zázrivý našiel osudovú lásku: Toto je ona! Má o 13 rokov menej!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu