Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dara Rolins vracia úder: Matěj, začni používať mozog!

Matěj Homola a Dara Rolins - budú bojovať o dcérku na súde? Zobraziť galériu (6)
Matěj Homola a Dara Rolins - budú bojovať o dcérku na súde?

PRAHA – Nočné mory nekončia! Návrat Dary Rolins (38) do Čiech nie je úplne taký, ako si ona sama predstavovala. Pracovne sa jej síce darí, no o súkromí sa to povedať nedá. Expartner Matěj Homola (37) sa s ňou totiž chce súdiť o opatrovníctvo dcérky Laury (2). Speváčka topkám prezradila, čo si o tejto kauze myslí.

Zle a ešte horšie! Dara Rolins utiekla za oceán, aby sa tam po psychickej stránke zotavila. To sa jej aj relatívne darilo. No ihneď po návrate do Čiech sa na ňu opäť všetko zosypalo. Expartner Matěj Homola ju obvinil z únosu spoločnej dcéry. Navyše, o Lauru sa vraj chce so speváčkou súdiť.

Chcel by si uplatniť model takzvanej striedavej starostlivosti. Ten spočíva v tom, že obaja rodičia majú rovnaký nárok na opatrovanie dieťaťa. Čas strávený s dcérkou by teda mal byť rozdelený medzi dvoch. Pri tejto vyťaženej dvojici muzikantov, ktorí často cestujú do zahraničia, by však riešenie mohlo byť poriadne náročné na zladenie termínov.

Navyše, Dara si myslí, že súdne ťahanice ani nie sú potrebné. „Pred tým, než niečo vypustí z úst, by mal Matěj rozmýšľať a nechať emócie za dverami. Nikto s ním totiž nebojuje,“ tvrdí blondínka. Viac však problémy okolo starostlivosti o malú Lauru komentovať nechcela. „Na rozdiel od neho nebudem riešiť takú citlivú tému verejne,“ povedala nám.

Speváčke momentálne nezostáva nič iné, len dúfať, že po Homolovom príchode z Indie sa dokážu dohodnúť. Ak nie, budú sa musieť stretnúť na súde...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu