Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie problémy Dary Rolins: Prehovorila o únose dcéry!

Dara má aj po návrate do Čiech hlavu v smútku. Zobraziť galériu (6)
Dara má aj po návrate do Čiech hlavu v smútku.

PRAHA – Trpký návrat! Sotva Dara Rolins (38) priletela po viac ako dvoch mesiacoch do Čiech, už má opäť plnú hlavu starostí. Expartner Matěj Homola (37), otec jej dcéry, ju totiž obvinil z Laurinho únosu!

Speváčka Dara Rolins strávila koniec minulého i začiatok tohto roka v USA, kde si čistila hlavu po sérii životných rán. Teraz sa jej hrnie toľko pracovných ponúk, že sa zdalo, že nebude mať čas spomínať na nešťastné obdobie.

Opak je ale pravdou! Hneď po návrate totiž bola Dara vystavená nepríjemným útokom. Blondínka si vypočula výčitku od svojho expartnera Mateja Homolu, že s ním nekonzultovala fakt, že so sebou do Ameriky berie aj ich spoločnú dcéru Lauru. „Matěj povedal, že to môže brať ako únos,“ prezradil denníku Aha! zdroj zo speváčkinho okolia.

Sám Homola bol pritom ten, kto na partnerkinu hlavu zoslal tú poslednú osudovú pohromu, kvôli ktorej utiekla za oceán. Práve v čase, kedy speváčka potrebovala oporu po tragickej nehode, sa totiž prevalilo, že jej Matěj bol neverný.

Keď Dara po tom všetkom buchla dverami a odišla sa upokojiť k priateľom do USA, začal Homola zúriť, že so sebou vzala ich dcéru. Samozrejme, Rolins jeho reči ešte viac rozčúlili. „Komunikujú spolu cez esemesky, ale je jasné, že to pekné už spolu prežili, a teraz riešia skôr nezhody. Slovo únos ale asi definitívne Matějovi zavrelo dvere,“ dodáva zdroj denníku Aha!.

Sama Dara je ale diplomatická. „Matěj mal Lauru každý druhý deň na telefóne, kedykoľvek s ňou chcel hovoriť, mohol. Keby ju chcel vidieť, nebol by problém. Stačilo zvoliť nejakú destináciu vhodnú pre malé dieťa a priviezla by som mu ju tam,“ hovorí Dara.

Viac sa však už k Homolovi vyjadrovať nechce. „Myslím na iné veci. Mám hlavne radosť, že som doma. Prvú noc som prespala ako drevo a ráno sme sa s Laurou prebudili obidve naraz. Za tú dobu, čo sme boli len spolu, sme tak zladené, že aj v rovnakom rytme dýchame,“ smeje sa speváčka, ktorá stredu strávila hlavne praním, a tiež si vyzdvihla u sestry svojho psa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu