Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dara Rolins priletela v tajnosti: Takto sa skrývala!

Dara Rolins sa pri návrate domov maskovala. Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins sa pri návrate domov maskovala.

PRAHA – Dosť bolo oddychu! Dara Rolins (38) strávila posledné dva mesiace v Los Angeles. Za veľkou mlákou hľadala úkryt pred problémami, ktoré sa na ňu v minulom roku zosypali. V utorok večer sa však vrátila späť do Prahy, kde ju čakajú pracovné povinnosti. Počas príchodu sa blondínka maskovala čapicou a slnečnými okuliarmi. A to aj napriek tomu, že bola vonku poriadna tma!

Speváčka Dara Rolins priletela z Ameriky predvčerom v noci. Aby sa vyhla prehnanej pozornosti, z letiskovej haly sa vyparila VIP východom. Paradoxne jej to však nepomohlo. Bola totiž príliš nápadná. Slnečné okuliare nasadené na očiach po jedenástej hodine v noci sa jednoducho nedali prehliadnuť. Rovnako tak ani čiapka, ktorou sa Dara chcela zamaskovať. Spoločnosť jej robila dcérka Laura.

Keď sme počas speváčkinho pobytu v zahraničí zisťovali, na kedy má naplánovaný návrat, napísala nám: „Prilietame okolo dvadsiateho tento mesiac." Svoj príchod do Čiech nakoniec o dva dni urýchlila. V sobotu totiž v Prahe moderuje akciu Kaderník roka.

Niet pochýb, že si Dara v USA oddýchla a načerpala tam nové sily. „Mali sme sa dobre, hlavne Laura bola nadšená z oceánu a pekného počasia. Bola som šťastná, keď som ju videla, ako sa smeje," zhodnotila svoj pobyt v Los Angeles pop diva.

Americkú posádku doma čakala nielen pestúnka dcéry Laury, ale aj speváčkina manažérka Eva Skallová. Práve ona je teraz pre Daru veľmi dôležitá. Blondínke totiž začína poriadne nabitý pracovný kolotoč. Okrem spomínanej kaderníckej šou na ňu čaká moderovanie Plesu v opere a zrejme aj Českej Miss. Okrem toho vyráža na turné s Danom Bártom. Pri takomto pracovnom nasadení asi speváčka nebude mať čas ani pomyslieť na expartnera Matěja Homolu, kvôli ktorého nevere vlastne za oceán utiekla.


Kto líči Daru Rolins? Čítajte TU
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu