Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dara Rolins prekvapuje: Úteky do USA nekončia... Bude tam žiť!

Dara Rolins. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins.

LOS ANGELES – Ameriku na dlho neopustí! Dara Rolins (38) sa čoskoro vráti do Čiech kvôli pracovným aktivitám, ktoré jej začínajú už 22. januára. Po jarnom turné s Danom Bártom však opäť poletí za veľkú mláku. A dokonca sa tam plánuje usadiť!

Návrat z USA vo veľkom štýle nič neznamená! Dara Rolins síce získala prestížny kšeft ako moderátorka pražského Plesu v Opere, pričom rokuje aj o fleku v Českej Miss, no ani tieto lukratívne aktivity nie sú zárukou toho, že speváčka už nadobro zostane v Čechách.

Ako totiž prezradila hudobnému serveru protisedi.cz, „po turné s Danom Bártom sa chcem opäť vrátiť do Ameriky. Tam plánujem dokončiť niečo pre môj nový album.“

Ako zo speváčkiných ďalších slov vyplýva, Los Angeles pre ňu nie je len miestom práce, ale i súkromným útočiskom, kam odletela aj po prepuknutí nevery expartnera Matěja Homolu. Dokonca to vyzerá tak, že si tam vybuduje svoj ďalší domov. „Chodím sem dlho a vždy rada. Je to jediné miesto, kde vydržím dlhšie, než 14 dní. Dokonca si tu chcem kúpiť byt,“ prezradila blondínka.

Dara sa netají ani tým, že sa jej páči myšlienka rozbehnutia kariéry v Amerike. Môže sa teda stať, že po čase by trávila čoraz viac času v USA, než v Čechách a na Slovensku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu