Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nahnevaná Kmotríková: Štvú ma každý deň!

Adriana Kmotríková. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková.

BRATISLAVA – Nie vždy to má jednoduché! Rozvedená moderátorka Adriana Kmotríková (40), ktorá sama vychováva dve ratolesti, má s deťmi starostí vyše hlavy. Ako nám prezradila, čím sú Linda (9) a Tomáš (10) starší, tým jej dávajú viac zabrať. Čo jej robí najväčšie problémy?

Adrianu Kmotríkovú sme počas uplynulého týždňa stretli na krste knihy, ktorá zachytáva príbeh Lukáša Hoffmanna, známeho ako väzenského dozorcu z jojkárského seriálu Odsúdené. V rozhovore s moderátorkou prišla na rad aj téma rodiny.

Ako nám televízna tvár prezradila, so svojimi deťmi sa rozhodne nenudí. „Každý deň ma  niečím nahnevajú,“ povedala nám. „Sú to zväčša detské maličkosti. Po troch minútach ma zlosť prejde a hneď si ich aj mojkám,“ priznala Adriana, ktorá sa očividne nedokáže dlho hnevať. Na svoju dcéru Lindu nám tiež prezradila, že tá si na poriadok príliš nepotrpí. Zrejme aj vďaka tomu sa krehkej plavovláske zvyšuje adrenalín.

Oveľa väčšie starosti jej však robí budúcnosť oboch detí. „Premýšľam nad tým, čo spraviť, aby nemali nevhodných kamarátov, aby nevyskúšali drogy...,“ zamýšľa sa moderátorka, pričom tiež dodáva, že sa synovi a dcére usiluje naplno venovať. „Stále však neviem, či to stačí, či nepríde nejaký zlom, ktorý rodič nedokáže ovplyvniť,“ uzatvorila tému rodičovstva.

Ak chcete vedieť, aké sú skúsenosti Adriany Kmotríkovej s drogami, pozrite si priložené video.

Chcete vedieť, ako príbeh Lukáša Hoffmanna zhodnotila Elena Podzámska a Dušan Cinkota? Čítajte TU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adrianou Kmotríkovou.  



Knotrikova_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu