Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Senzus našiel náhradu za Dušana Hergotta

Senzus
Senzus

BRATISLAVA - Už je to potvrdené! Necelý mesiac po smrti Dušana Hergotta († 46) má kapela Senzus nového bubeníka! Na miesto nezabudnuteľného frontmana zasadne pomerne neznámy Robo Mrva (33) zo Serede! Dokáže Dušana plnohodnotne nahradiť? Ako ho prijali zvyšní členovia kapely?

„Hľadali sme spievajúceho bubeníka, a zdá sa, že sme našli adekvátnu náhradu,“ odkrýva karty Pavol Peschl, zakladateľ Senzusu. Prvý koncert v novej zostave odohrala kapela už 28. januára na plese v Zelenči. „Dušan nám veľmi chýba, no musíme hrať ďalej,“ hovorí odhodlane Peschl. „Máme naplánované vystúpenia na pol roka dopredu a fanúšikov nemôžeme sklamať!“ vraví.

Po Hergottovej smrti sa vrece s ponukami priam roztrhlo. Senzus dostáva ponuky z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia. „Volajú nás vystupovať do Ameriky aj do Švédska,“ prezrádza kapelník Peschl. Senzusáci sa nedávno dokonca dohodli aj s dvomi televíziami na vysielaní zvláštnych programov. „Týždeň pred Veľkou nocou odvysiela Markíza špeciálny strihový dokument, ktorý bude poctou Dušanovi. STV sa zasa rozhodla urobiť osem strihových dokumentov o Senzuse,“ uzatvára so zadosťučinením Pavol Peschl.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu