Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pohoršená matka: Plyšák spustil vulgárnu pesničku!

Leigh s Miou a nadávajúcou Violet
Leigh s Miou a nadávajúcou Violet

LONDÝN - Mladá Angličanka chcela urobiť svojej dcérke radosť, tak jej kúpila spievajúceho plyšového psíka. Aké však bolo jej prekvapenie, keď sa z hračky namiesto tónov ozvali nadávky.

"Nemohla som tomu uveriť. Pustila som si to niekoľkokrát, aby som si overila, či dobre počujem. Bohužiaľ Violet (plyšová hračka) naozaj spieva to, čo spieva," hovorí Leigh McPhersonová (20).

Mamička kúpila plyšového psa za 22 libier (cca 32 eur) v jednom z obchodných reťazcov a dúfala, že štvormesačnej dcérke Mie pomôže naučiť sa rozprávať. "Hračka pochádza z Ameriky, takže má aj americký prízvuk. Niektoré slová sú preto ľahko zameniteľné a vyznievajú ako vulgarizmy," objasňuje Leigh. "Sľúbili mi však, že mi pošlú iný model, ktorý určite nenadáva."

Hovorkyňa spoločnosti, ktorá hračku vyrába, sa už za "nedorozumenie" ospravedlnila a povedala, že v obchodoch sa už nachádzajú vylepšené verzie s novou hlasovou nahrávkou.

"Najväčším problémom sú teraz moji priatelia. Stále ma kvôli Violet otravujú a chcú sa s ňou hrať, pretože ju považujú za veľmi vtipnú," dodáva Leigh na záver.



Violet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu