Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najstarší otec na svete (94) si užíval trikrát za noc!

Ramjeet so synom Zobraziť galériu (4)
Ramjeet so synom

HARYANA - Ešte donedávna si Ind, ktorého od stovky delí len pár rokov, užíval život plnými dúškami. Po tom, čo sa mu v 94 rokoch narodilo prvé dieťa a stal sa tak najstarším otcom na svete, si však povedal dosť.

Randy Ramjeet Raghav sa totiž rozhodol sústrediť na výchovu syna, ktorý sa jemu a manželke Shakuntale (približne 50 rokov) narodil.

"Som zdravý a užívam si sex so svojou ženou. Myslím, že je veľmi dôležité, aby mali manželia pravidelný sex," vysvetľuje Ramjeet. "Keď odo mňa Shakuntale chce, aby sme sa milovali celú noc, spravím to. Teraz sme ale náš milostný život kvôli synovi obmedzili."

Jeho žena s ním súhlasí a dodáva: "Nezdá sa mi príliš starý. Má výdrž ako hociktorý 20-ročný mladík, niekedy dokonca ešte lepšiu, lebo sa nikdy neunaví. A okrem toho je skvelý otec."

Ramjeet napriek svojmu vysokému veku ešte stále pracuje. Privyrába si okopávaním polí, čo mu týždenne vynáša dvanásť libier. S manželkou sa údajne o polroka pokúsia splodiť ďalšieho potomka.

Ak sa aj zvyšná časť mužskej populácie inšpiruje Ramjeetovým prístupom k rozširovaniu rodiny, potom už čoskoro na svete privítame človeka s poradovým číslom sedem miliárd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu