Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zabila vlastné dieťa (3) kvôli diablovi?

Jeziaha donútila vypiť olej s octom Zobraziť galériu (2)
Jeziaha donútila vypiť olej s octom

LONDÝN/BRATISLAVA - Matka údajne zabila synčeka, lebo verila, že jeho záchvaty hnevu spôsobil diabol. Latisha Lawson (31) z amerického štátu Indiana bola presvedčená, že jej dve malé deti boli posadnuté démonmi!

Syna Jeziaha prinútila vypiť zmes olivového oleja a octu. Keď sa pokúsil tekutinu vypľuť, desať minút mu držala ústa. Predbežná pitva ukázala, že batoľa sa udusilo.

Latisha potom prikázala dcére Kierre (10), aby sa modlila za svojho mŕtveho brata. Jeho telo zabalila do deky a uložila do kredenca. Smrť dieťaťa odhalili na začiatku tohto mesiaca, keď našli jeho rozkladajúce sa telo.

Matka údajne povedala polícii, že chcela zbaviť svojho syna démonov, ktorí boli príčinou jeho zlého správania sa. Rovnakú zmes oleja a octu dala aj dcére, ale tej sa ju podarilo vyvrátiť.

Náboženskí odborníci tvrdia, že olej a ocot sa bežne pri exorcizme nepoužíval. V Biblii sa píše skôr o posväcovaní alebo požehnávaní, nie o odstránení zla.

Matku predbežne zadržali za zanedbávanie detí bež možnosti prepustenia na kauciu. Obvinenie však pravdepodobne čoskoro rozšíria o zabitie. Informoval o tom denník The Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu