Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Závisláčka priznáva: Pochutnávam si na toaletnom papieri

Keisha nevie odolať chuti toaletného papiera Zobraziť galériu (4)
Keisha nevie odolať chuti toaletného papiera

LONDÝN - Predstavte si, že by ste nedokázali zaspať bez toho, aby vedľa vás neležal sušič na vlasy. Alebo by ste namiesto čokolády boli závislí na jedení toaletného papiera. Akokoľvek bizardné sa to môže zdať, takto vyzerajú životy ľudí, ktoré zobrazuje americká reality šou "Moja neobvyklá závislosť".

Posadnutosť Lori Broadyovej sa začala v ôsmich rokoch, keď si so sebou zobrala do postele sušič na vlasy a nechala ho celú noc zapnutý. Teplý vzduch a bzučanie féna ju totiž upokojuje, hoci si je vedomá, že to má aj svoje riziká.

Raz sa zobudila s popáleninami na ramenách a hrudi a nedávno dokonca fén spôsobil v jej dome požiar, keď padol na zem a začal horieť. Do šou sa rozhodla prihlásiť preto, že závislosť prešla aj na jej dcéru. "Viem, že je to problém a chcem s tým konečne začať niečo robiť," hovorí Lori.

Ďalšou "závisláčkou" je Keisha, ktorá si rada pochutnáva na toaletnom papieri. "Milujem pocit, keď sa mi papier rozpadáva na jazyku. Vždy mám jednu rolku odloženú aj v aute, keby som na ňu náhodou dostala chuť," vysvetľuje mladá žena.

Podivnou záľubou je určite aj posadnutosť bábkami. Tou trpí Newyorčanka April Bruckerová, ktorá sa kvôli nim dokonca rozišla so svojím snúbencom. Žena však závislosť, pri ktorej za svoje bábky aj rozpráva, otočila vo svoj prospech, keď sa týmto zvláštnym spôsobom začala živiť. Odborník na závislosti Michael Dow sa domnieva, že figuríny April dodávajú odvahu, pretože inak by niektoré veci na verejnosti nikdy nepovedala.

Reality šou ponúka aj iné "perly" v podobe ženy, ktorá je závislá na opaľovaní alebo muža, ktorý má vzťah s nafukovacou bábikou. Podľa Dowa nezáleží na tom, či uprednostňujete heroín alebo bábky, princíp je stále ten istý. Čím väčšie potešenie vám totiž vaše "špecifické správanie" prináša, tým väčší problém budete mať sa ho zbaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu