Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v televíznej šou: Dokaličil sa v priamom prenose!

Samuel Koch po páde na zem
Samuel Koch po páde na zem

DÜSSELDORF - Jednu z najsledovanejších európskych televíznych súťažných šou Stavme sa, že... (Wetten, dass...) museli počas 192. vydania v sobotu večer po prvý raz v jej takmer 30-ročnej histórii prerušiť po vážnom úraze jedného zo súťažiacich.

Moderátor Thomas Gottschalk po krátkej prestávke program s ľútosťou predčasne ukončil. Medzičasom sa totiž ukázalo, že 23-ročný Samuel K. pri salte s pružinami pripevnenými na nohách ponad automobil, za ktorého volantom sedel jeho otec, utrpel vážnejšie zranenia.

Posledné vydanie šou v tomto roku malo divákom vo Veľtržnej hale v Düsseldorfe i pred televíznymi obrazovkami ponúknuť plejádu hviezd šoubiznisu, okrem iného vystúpenia Phila Collinsa, znovuzjednotenej formácie Take That s Robbiem Williamsom, Cher, Justina Biebera, či hercov Christopha Waltza, Hardy Krügera alebo Cameron Diazovej.

Keďže k nehode došlo už niekoľko minút po začiatku programu, žiadny z nich sa v programe neobjavil. Televízia ZDF vysielanie z dejiska predčasne ukončila a odvysielala náhradný program. Prvé informácie o stave zraneného súťažiaceho - študenta herectva v Hannovere, niekdajšieho športového gymnastu a príležitostného kaskadéra, boli pozitívne. Univerzitná klinika v Düsseldorfe však dnes oznámila, že jeho stav je "kritický".

Ako uviedol riaditeľ kliniky Wolfgang Raab, mladý muž utrpel zranenie krčnej chrbtice, poranenú má aj miechu a objavili sa u neho príznaky ochrnutia. Po viac ako dvojhodinovej operácii je momentálne v umelej kóme. Aj keď sa mladík nenachádza v akútnom ohrození života, o možných trvalých následkoch úrazu sa Raab nechcel vyjadriť.

Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu