Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Pomóc, Vianoce idú...a ja ešte nemám darčeky

Tipy na darčeky Zobraziť galériu (5)
Tipy na darčeky

Vianoce sú tu ani sa nenazdáme a vy ste ešte nezačali zháňať darčeky? Ak ste adrenalínový typ, v takom prípade máte ešte kopu času. Na nákupy môžete vybehnúť aj 23.12.

Ak sa však nevyžívate v hraničných situáciách, v takom prípade si nachystajte peňaženku, pohodlnú obuv a ide sa. Kam? Napríklad na vianočné trhy do Incheby, kde nakúpite za rozumné ceny pod jednou strechou sortiment odlišný od stereotypu nákupných centier. Máme pre vás dokonca aj niekoľko tipov na darčeky.

Čo poteší maminy? Záleží samozrejme od vkusu a náročnosti, tak ale kožená kabelka neurazí žiadnu ženu. Na Dňoch Vianoc je fantastický výber týchto verných spoločníčok dám, nás však zaujali také ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a sú vyrobené na Slovensku. U spoločnosti Deimos určite nájdete za prijateľnú cenu kúsok, ktorý zaujme originálnym dizajnom a poctivým spracovaním. Ak si vaša mama potrpí na čistote a chcete jej domáce práce uľahčiť, kúpte jej RoboMop. Ide o skvelého pomocníka do domácnosti, ktorý čistí podlahy od prachu a vlasov zatiaľ čo si s mamičkou popíjate kávu.

Mamu by sme mali ako tak vybavenú, čo však darovať otcovi? Zo skúsenosti vieme, že muži neradi nakupujú, takže potešte otca niečím čo ho zbaví nákupného bremena na niekoľko mesiacov dopredu. Potrebuje oblečenie? Výber košieľ a kravát napríklad u pána Kudiaka v rôznych farebných kombináciách je naozaj široký. Pyžamo či domáce oblečenie od tradičného výrobcu Slovenka je tiež zárukou spokojnosti. Pod stromčekom nikdy nesklame pekná kniha. Rok 2010 priniesol niekoľko krásnych titulov, napríklad kniha fotografií Richarda Müllera Enter je skvelým vianočným tipom.

Sestru či kamarátku potešíte štýlovým pančuchovým tovarom. Legíny, vzorované pančuchy, podkolienky, či štucne sú túto zimu IN. Nemali by chýbať v šatníku žiadnej dámy, ktorá chce vyzerať trendovo. Vynikajúci výber talianskeho tovaru nájdete v stánku ANC seven. Ak máte vo svojom okolí niekoho kto sa venuje športu, super nápad pod stromček je darovať mu náramok Bionic band. Tento tenký pásik sa nosí na zápästí a dodáva energiu, pohodu, fyzickú aj psychickú rovnováhu. Existuje v rôznych vyhotoveniach podľa účelu na ktorý má slúžiť.

No a čo darovať najmenším členom rodiny? Hračka je jednoduché riešenie, ktoré dokáže rozžiariť oči každého dieťaťa. Prijateľné ceny a dobrý výber ponúka Svět hraček. Ak sa dieťa rado parádi, potom oblečenie Hello Kitty, či Hannah Montana bude dobrou voľbou. Navyše mu môžete dať urobiť krásny rozprávkový hrnček s menom.

Navnadili sme vás? Tak ešte dôležitá info: Dni Vianoc v Inchebe sú otvorené do 19.12. – počas pracovného týždňa od 11:00 do 19:00 a cez víkend od 10:00 do 20:00. Počas víkendu každý návštevník pri zakúpení vstupenky za 1 euro, získa pohár vareného vína zdarma.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu