Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bez rozhodovania a s čistou hlavou

Rad šampónov proti lupinám pre mužov Zobraziť galériu (3)
Rad šampónov proti lupinám pre mužov

Neustále nám sťažujú život. Môžeme pred nimi utekať, ale neschováme sa. Už sa zdá, že sme sa ich zbavili, ale opäť sa objavia. Znižujú naše sebavedomie v situáciách, keď chceme a potrebujeme byť dokonalí. Budia v ostatných ľuďoch pocit, že o seba dostatočne nedbáme.

Nechcený, ale verný spoločník mnohých ľudí – lupiny. S lupinami zápasí 10 % až 20 % populácie medzi 18 a 30 rokom. Ďalších 40 % trpí problémami so suchou, svrbiacou pokožkou, ktorá sa môže vyskytovať práve v spojení s lupinami.

Keď ľudia vyberajú šampón proti lupinám, hľadajú overenú kvalitu a značku, ktorá reprezentuje preukázanú expertízu. Chcú sa zbaviť lupín raz a navždy. Ale to nie je všetko. Muži zároveň chcú zdravé a silné vlasy, ktoré budú reprezentovať ich osobnosť. Nechcú iba bojovať proti lupinám, ale chcú prijímať komplimenty a cítiť sa atraktívne, žiaduco, sebavedomo a hlavne – slobodne! Teraz sa však už netreba rozhodovať medzi bojom proti lupinám a zdravými vlasmi.

Výskumní pracovníci laboratórií NIVEA vyvinuli takú kombináciu aktívnych zložiek, ktorá mení zdanlivo nemožné na skutočnosť a otvára úplne novú éru výrobkov proti lupinám – NIVEA Liquid Clear Systém.

Jeho účinné aktívne zložky sú rýchle a úplne rozpustné, preto dokonale odstránia lupiny bez toho, aby vlasy a pokožku hlavy akokoľvek zaťažovali. Pretože mužské vlasy majú odlišné nároky na starostlivosť a muži majú rozdielne požiadavky, značka NIVEA predstavuje novú generáciu šampónov proti lupinám pre mužov, ktoré okrem unikátneho Liquid Clear Systému obsahujú i odpovede na rôzne ich potreby. Či už je to upokojená pokožka hlavy, pocit čistoty a sviežosti či sú to silné vlasy, cieľom je sloboda, sebavedomie a možnosť vychutnať si život plnými dúškami pre každého.

Výsledný efekt: VLASY BEZ LUPÍN A ZDRAVÉ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu