Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Objavte svoj živel, odhaľte svoju krásu!

Objavte svoj živel, odhaľte svoju krásu Zobraziť galériu (4)
Objavte svoj živel, odhaľte svoju krásu

Vzduch, voda, zem a oheň sú základnými zložkami života. Značka výrobkov starostlivosti o pleť a dekoratívnej kozmetiky beautycycle™, od spoločnosti Amway, ponúka zosobnenie krásy inšpirované a utvárané týmito prírodnými prvkami. Starostlivosť o pleť naplnená účinnými prírodnými prísadami pracuje v harmónii s pleťou a poskytuje pravdivý individuálny prístup ku kráse.

Vďaka unikátnej koncepcii beautycycle™ môžu teraz ženy využiť silu štyroch živlov pre starostlivosť o svoju pleť dopĺňanú ďalším živlom farby prezentovaným dekoratívnou kozmetikou. Každý rad je určený na starostlivosť o pleť čo najpodstatnejším a najefektívnejším spôsobom.

Rad “Voda” bol vyvinutý pre ženy s normálnou až suchou pleťou. Výrobky starostlivosti o pleť obsahujú výťažok z fialky lesnej, ktorý posilňuje hydratačné účinky.

Rad “Vzduch” sa ideálne hodí pre zrelšiu pleť. Prírodné jogurtové probiotikum zabezpečí väčšiu okysličenosť kožných buniek a tým aj zdravšie vyzerajúcu pleť.

Rad “Zem” obnovuje rovnováhu mastnej pleti pomocou horčíka, medi a ďalších cenných minerálov.

Rad “Oheň” dodáva energiu. Prísady droždia, urea, morských rias a glukosamínu pokožku vyživujú a stimulujú obnovu kožných buniek

Okrem toho, všetky výrobky beautycycle sú obohatené exkluzívnym MICROQUADTM komplexom. Tento komplex obnovuje štruktúru kožných buniek a zaisťuje, aby sa kľúčové látky obsiahnuté v jednotlivých prvkoch rýchlejšie vstrebali do pleti. Klinické štúdie dokazujú, že táto zložka pomáha dosiahnuť optimálny efekt.

Viac informácií o týchto výrobkoch získate na www.beautycycle.sk alebo www.amway.sk.

Výrobky značky beautycycle predáva spoločnosť Amway Slovensko výhradne prostredníctvom siete Vlastníkov podnikania Amway.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu