Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nepáčil sa jej dcérin účes, napadla kaderníčku!

Joanne Gambrellová
Joanne Gambrellová

TOLEDO - Pomerne nepatričným spôsobom zareagovala matka, ktorá nebola spokojná ako ostrihali jej dcéru v kaderníctve na stredozápade Spojených Štátov. Žena totiž kaderníčku, ktorá dielo vykonala, začala slovne urážať a nakoniec ju aj fyzicky napadla.

Spor medzi kaderníčkou a Joanne Gambrellovou, matkou 11-ročnej Alyssy, sa začal po tom, ako zamestnankyňa miestneho kaderníctva žene povedala, že jej dcéra bude musieť na ostrihanie čakať minimálne 45 minút.

Gambrellová si teda išla zapáliť von, než sa však stihla vrátiť, kaderníčka si Alyssu vzala do parády a začala jej strihať ofinu. Jej matka však s dcériným novým účesom nebola vôbec spokojná a dala to kaderníčke aj patrične najavo.

Verbálne urážky nakoniec vyústili do fyzického útoku, počas ktorého sa ženy vôbec nešetrili. Nechýbali ťahanice za vlasy, škrabance od nechtov ani zbrane v podobe kaderníckych nožníc.

Ženy pri bitke utrpeli menšie zranenia a odtrhnúť ich od seba sa podarilo až privolanej polícii. Zatiaľ nie je známe, či voči bitkárkam vzniesli aj nejaké obvinenia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu