Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena (51) po 9 deťoch porodila trojčatá!

Marianne s fotkou trojčiat
Marianne s fotkou trojčiat

BRUSEL - Mať trojčatá dnes nie je rozhodne ničím úplne výnimočným. V prípade Belgičanky Marianne Dedessulesmoustierovej ale o pozoruhodný počin ide, teda aspoň podľa záujmu niektorých médií. Žena má totiž 51 rokov a na svet už v minulosti priviedla deväť ďalších detí. O nezvyklom životnom príbehu sa dnes napísal denník La Capitale.

Trojčatá, ktoré sa narodili minulý týždeň, síce na svet prišli trochu predčasne, sú však rovnako ako šťastná mamička v poriadku. Musia byť ešte nejaký čas na špeciálnom oddelení, pani Dedessulesmoustierová ich ale môže neustále sledovať pomocou kamier a monitora zo svojej izby.

Po tom, čo už táto Belgičanka mala šesť detí, sa rozhodla, že by nejaké chcela i so svojím druhým manželom. Jedno počala prirodzene, ďalšie však už s pomocou umelého oplodnenia. Manželia sa kvôli nemu obrátili na jednu súkromnú kliniku v Barcelone, s ktorou podpísali zmluvu na tri "pokusy".

Z prvého sa v roku 2006 narodilo dievčatko Chrismaëlle, z ďalšieho o dva roky neskôr ďalšie dievča menom Mireia a pred niekoľkými dňami radu početnejšej rodinky rozšírili ďalšie tri deti - Joris, Enzo a Diego.

"Vždy mi hovorili, že som sa narodila, aby som bola matkou. Niektoré ženy rady trávia deň v kaviarni, já radšej chovám," podotkla šťastná mamička, ktorá pri výchove svojich potomkov určite potrebuje poriadnu dávku trpezlivosti.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu