Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Moderátorka číta nevidiacim každý týždeň Playboy

Suzi Hanksová pri predčítavaní Playboya
Suzi Hanksová pri predčítavaní Playboya

HOUSTON - Suzi Hanksová sadá každý týždeň na hodinu do malej miestnosti a predčítava v nej nahlas pánsky časopis Playboy. Číta články, vtipy, ale farbisto popisuje aj obrázky. Pomocou rozhlasovej techniky i internetu ju počúvajú tisíce nevidiacich. Napísala o tom agentúra AP.

"Nemusím sa pokúšať, aby to znelo sexy," smeje sa Hanksová, ktorá sa na stránkach pánskeho časopisu sama raz objavila. "Jednoducho to čítam, som žena a to je predsa sexy samo o sebe."

Vysoká blondína pracuje ako moderátorka v jednej rockovej rozhlasovej stanici v texaskom Houstone. Časopis Playboy chodí každý týždeň na hodinu predčítať pre neziskovú organizáciu Taping for the Blind, ktorá vysiela pre zrakovo, fyzicky alebo mentálne postihnutých ľudí.

"Je to Latinoameričanka, bruneta s tmavočokoládovými očami ... na prvej fotografii sedí na brehu oceánu. Doširoka sa smeje, má ružový rúž. V dolnej časti chrbta má vytetovaný domorodý vzor. Nohy má prekrížené a sedí vo vode. Spoza jednej ruky jej vykukuje prsník. Je všade rovnomerne opálená. Nemá na sebe vôbec nič, ani šperky alebo lak na nechty ... "

Hanksová predtým čítala pre nevidiacich časopisy o zvieratách, pred niekoľkými rokmi sa však uvoľnilo jej súčasné miesto. Muž, ktorý predtým čítal Playboy, sa oženil a jeho žena už nechcela, aby v tom pokračoval.

"Ktorý muž by chcel, aby mu Playboy čítal chlap? To by bolo trochu divné. Nie je ďaleko lepšie, keď to robí žena? Nie je to odporný chlípny muž, ktorý pri tom slintá ... je to odporná chlípna žena," smeje sa Hanksová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu