Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

S každým ultrazvukom sa objavilo ďalšie dieťa, žena má trojičky!

Šťastní rodičia by svoje ratolesti nevymenili za nič na svete Zobraziť galériu (4)
Šťastní rodičia by svoje ratolesti nevymenili za nič na svete (Zdroj: North News and Pictures)

Manželia Thompsonovci z anglického mesta Houghton-Le-Spring si vždy želali tri deti, nikdy im ale nenapadlo, že ich budú mať všetky naraz. Prekvapenie prišlo, keď si prezerali fotografie z druhého ultrazvuku. Tie prezradili, že čakajú dvojčatá. Ďalšie vyšetrenie však odhalilo, že detí bude ešte viac!

Chamille a Paul sa rovnako ako všetci nastávajúci rodičia s nadšením vybrali na prvý ultrazvuk. Keď im doktorka ukázala ich prvé dieťa, mali ohromnú radosť. O šesť týždňov neskôr ale na veľké prekvapenie zistili, že žena čaká ž dve deti. Šok potom vyvolal tretí ultrazvuk, ktorý odhalil ešte ďalšie dievčatko. To sa skrývalo za svojimi sestričkami.

"S Paulom sme sa o dieťa snažili už dlhšie, takže nás moje tehotenstvo veľmi potešilo. Keď sme sa dozvedeli o dvojčatách, napadlo nám, že by to mohlo byť fajn. Lenže po treťom ultrazvuku sa ukázalo, že čakám trojčatá. Bolo nám jasné, že je to trochu riskantná záležitosť," povedala Chamille.

Amelie, Lori a Sofia sa narodili cisárskym rezom 5. októbra v 34. týždni tehotenstva. Na svet prišli po dvoch minútach od seba a všetky boli zdravé. Dve zo sestier vážili 2,381 kilogramu a tretia len o 85 gramov menej. Tieto tri radosti ale rodičom kompletne zmenili život. Trojčatá sú vraj síce úžasné, ale úplne na zbláznenie.

"Desať rokov som slúžil v námorníctve a som zvyknutý mať všetko pod kontrolou. Lenže teraz je všetko úplne inak. Za nič na svete by som to ale nemenil," povedal šťastný otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu