Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

V dome našli mŕtvych novorodencov, podozrievajú matku

Dom, v ktorom našli pozostatky mŕtvych detí Zobraziť galériu (2)
Dom, v ktorom našli pozostatky mŕtvych detí

AMSTERDAM - Holandské úrady objavili v dome ženy, ktorú minulý týždeň zatkli pre podozrenie z vraždy dieťaťa, mŕtvolky ďalších dvoch detí. Informovala o tom dnes s odvolaním sa na súdne zdroje agentúra Reuters. Mŕtvolky všetkých troch novorodencov postupne našli v jej dome a na záhrade v obci Geleen, asi 200 kilometrov juhovýchodne od Amsterdamu.

Polícia zatkla ženu (41) 27. augusta, keď objavila prvé mŕtve telíčko, pripomenuli súdne zdroje. Ďalšie dve telá sa našli v záhrade neskôr. Vyšetrovatelia teraz skúmajú, či mŕtvolky patria deťom z rovnakej rodiny a kedy a ako deti zomreli.

Behom jedného mesiaca to je už druhý prípad, kedy je holandská matka podozrivá zo zabitia niekoľkých detí. Polícia začiatkom augusta zatkla mladú ženu, ktorá údajne za posledných osem rokov zavraždila najmenej tri svoje deti.

Koncom júla sa vo Francúzsku žena priznala, že zabila osem svojich novonarodených detí. Porodila ich doma bez pomoci lekára. Matka priznala, že deti vždy po pôrode udusila, telá dala do plastikových vriec a ukryla. Dve z nich našli na záhrade a šesť v garáži domu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu