Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Po 25 rokoch: Larry King opúšťa svoju šou!

Larry King
Larry King (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Televízny moderátor Larry King sa po 25 rokoch chystá opustiť svoju legendárnu talkshow. King (76), ktorého reláciou prešli najväčšie svetové celebrity, sa údajne chce viac venovať rodine.

"Uzatváram týmto jednu kapitolu a teším sa na to, čo mi budúcnosť prinesie. Pre túto chvíľu ale plánujem zavesiť svoje nočné traky na klinec," uviedol moderátor, ktorého módny doplnok neodmysliteľne patril k programu, ktorý sa zapísal do histórie ako najdlhšie vysielaná relácia s rovnakým moderátorom v rovnakom čase a na rovnakom televíznom kanáli.

Popularita Kingovej talkshow v poslednej dobe upadala a stanica CNN, ktorá vysielala len päť rokov, keď na nej King so svojím programom začínal, začala strácať divákov oproti iným staniciam. King sa svoju reláciu chystá ukončiť na jeseň. So stanicou má zmluvu do júna 2011, naďalej sa preto bude objavovať v rôznych špeciálnych reláciách.

Program nazvaný Larry King Live beží na CNN od roku 1985. Preberajú sa v ňom najrôznejšie témy - od románikov hollywoodskych hviezd, cez teórie o UFO, až po prezidentské boje.

Množstvo ľudí, ktoré King za svoju kariéru vyspovedal, dosahuje číslo 40 000 a patrí k nim celá plejáda prezidentov a prvých dám, tibetský vodca dalajláma, Martin Luther King, prvý popravená žena v Texase, lady Diana, Mike Tyson alebo bratia Kennedyovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu