Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Angličtina v lete zadarmo

Jazyková škola The Bridge vám ponúka kurzy angličtiny
Jazyková škola The Bridge vám ponúka kurzy angličtiny

Učiť sa v lete? Zbláznili ste sa?“ Presne takto som zareagovala minulý rok, keď ma kamarátky nahovárali na kurz angličtiny. „Veď je to iba dva týždne.. To si vážne nenájdeš dve hodinky denne? Veď si tvrdila že v lete to máš v práci voľnejšie.”, snažili sa ma presvedčiť. Zamyslela som sa. Je pravda, že v lete mám oveľa viac času a menej stresu, a že by som sa tej angličtine mala začať poriadne venovať ak nechcem prísť o robotu.

Taký letný kurz by mohol celkom naštartovať a keby som si ešte mohla vybrať aj čas.. Tak som si sadla za počítač a do vyhľadávača zadala „the Bridge“, na odporúčanie mojich učeniasachtivých kamarátok. Priznám sa, že výber kurzov ma doslova zaskočil. Majú ich tam toľko, že som si nevedela vybrať!

V prvom rade som si urobila online diagnostický test aby som vedela ako na tom vlastne s angličtinou som. Výsledky vám prídu takmer okamžite a možno zistíte, že na tom nie ste až tak zle. Zhodnotila som svoje možnosti. Určite chcem niečo intenzívne, niečo, kde ma donútia po anglicky rozprávať. Najideálnejší by bol asi mesačný intenzívny kurz v ktorom by som dokázala poskočiť o úroveň vyššie, ale práve v tom čase ideme s rodinkou na dovolenku. Veľmi zaujímavo vyzerajú aj tie víkendové workshopy a celkom by sa mi aj hodilo konečne sa naučiť robiť profi prezentácie, ale radšej začnem niečím jednoduchším.

Nakoniec to vyhral dvojtýždňový intenzívny kurz zameraný na prípravu na pohovor v angličtine „Job-hunting“. Veď človek nikdy nevie kedy sa mu to zíde. Vybrala som si ranný termín takže som to krásne stíhala ešte pred robotou. A môžem vám povedať, že to stálo za to skoršie vstávanie. Boli sme tam taká malá zohratá skupinka, každé ráno sme si dali kávu a ja som sa prestala báť komunikovať v angličtine. A toto leto chcem skúsiť online kurz zameraný na mailovanie a telefonovanie, aby ma už neoblieval studený pot vždy keď mi zavolá zahraničný klient.

Tiež sa neviem dočkať utorkových konverzačných hodín na Magio pláži. Už ste sa niekedy učili angličtinu vonku? Je to super, skvelá atmosféra a hlavne to majú ZADARMO! Dokonca mi syna zobrali na ich vlastné divadelné predstavenie a bol unesený (ale hlavne ho to tiež tak správne po anglicky nakoplo).

Jednoducho povedané..ak sa vám počas roka nedarí nájsť si na angličtinu čas, skúste to v lete. Funguje to zaručene.

 

P.S. Poznám jedno miesto, kde sa do angličtiny zamilujete… the Bridge.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu