Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Vyhodili ju z práce, bola údajne pripekná

Debrahlee Lorenzanová
Debrahlee Lorenzanová

NEW YORK - Žena, ktorú minulý rok v lete vyhodili z práce, ako dôvod prepustenia uvádza svoj atraktívny výzor. Ako sa sama domnieva, práve ten ju mal pripraviť o pracovnú pozícu v jednej z najväčších amerických bánk.

Debrahlee Lorenzanová (33), ktorá donedávna pracovala v americkej spoločnosti Citibank ako banková úradníčka s ročným príjmom 75 tisíc amerických dolárov (cca 60 tisíc eur) tvrdí, že v práci dostala výpoveď práve kvôli svojej kráse a príťažlivosti.

Lorenzanová počas svojho pôsobenia v Citibank údajne zo strany svojich nadriadených čelila diskriminácii. Tých namiesto ženiných pracovných výsledkov viac zaujímalo to, čo má práve na sebe. Lorenzanovej dokonca zakázali nosiť vysoké opätky, pretože to príliš rozrušovalo jej mužských kolegov.

Lorenzanovú preto na jej vlastnú žiadosť preložili do inej pobočky, ani tam sa však situácia nezlepšila a spoločnosť s ňou nakoniec rozviazala pracovný pomer. Žena sa preto z dôvodu údajnej diskriminácie rozhodla so svojím bývalým zamestnávateľom súdiť.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu