Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AVIS odovzdal cenu prvému výhercovi z Facebooku

Výherca dostal Opel Astra na celý víkend
Výherca dostal Opel Astra na celý víkend

BRATISLAVA - Slovenské zastupiteľstvo svetovej autopožičovne AVIS odmenilo prvého fanúšika svojej stránky na sociálnej sieti Facebook zapožičaním nového automobilu Opel Astra na víkend zadarmo. Nový Opel si počas uplynulého víkendu mohol úplne zadarmo vyskúšať Martin Ližičiar z Bratislavy, ktorý patril medzi 300 prvých fanúšikov AVISu na Facebooku. AVIS sa tak svojim pionierskym projektom stal prvou spoločnosťou na Slovensku, ktorá interaktívnu komunikáciu prostredníctvom sociálnych sietí preniesla do reálnych výhod a výhier pre svojich klientov.

Cenu odovzdala výhercovi obchodná manažérka autopožičovne AVIS Petra Kurtišová pri obede v bratislavskom hoteli Gate One. Súčasných i nových fanúšikov AVISu na Facebooku čaká nová príležitosť vyhrať ďalší Opel na víkend úplne zdarma po prekročení hranice 600 fanúšikov.

Šancu vyhrať jeden z vybraných modelov značky Opel na víkend úplne zdarma má i naďalej každý, kto sa stane fanúšikom AVISu v sociálnej sieti Facebook na adrese www.avis.sk/facebook. Vždy po dosiahnutí hranice 300 ďalších nových fanúšikov vyžrebuje AVIS jedného spomedzi všetkých fanúšikov, a ten dostane k dispozícii vybraný model značky Opel na víkend úplne zadarmo. Automobil odovzdá AVIS výhercovi vždy pri slávnostnom obede v bratislavskom hoteli Gate One.

“Interaktívna komunikácia s klientmi a priaznivcami je pre nás dôležitá, ” hovorí Petra Kurtišová, obchodná manažérka autopožičovne AVIS na Slovensku a dodáva: “požičiavame autá, no v popredí je vždy človek, náš klient a nás zaujímajú jeho názory, požiadavky a potreby. Sociálne siete využívame nielen na promptné informovanie o dianí v biznise, ale i na rôzne špeciálne ponuky či zľavy, ktoré sú dostupné len našim fanúšikom na Facebooku.

Veľkej obľube sa teší aj projekt Happy Hour, kde vždy na konci týždňa ponúkneme vybrané vozidlá v presne ohlásenom časovom rozmedzí na víkend za špeciálne ceny.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu