Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na veľtrhu zberateľov predstavia verejnosti aj známku k Majstrovstvám sveta vo futbale

Známka k Majstrovstvám sveta vo futbale
Známka k Majstrovstvám sveta vo futbale

BRATISLAVA - V termíne 4. – 5. 6. 2010 v Incheba Expo Bratislava sa stretnú všetci, ktorých spája spoločná vášeň – nadšenie pre zberateľstvo.

Siedmy ročník medzinárodného zberateľského veľtrhu Bratislavské zberateľské dni opäť priláka zberateľov zo Slovenska aj zo zahraničia. Niektorí budú merať cestu až z ďalekej exotiky Egypta, Nepálu, Filipín a Pakistanu. Prinesú svoje najvzácnejšie exponáty z oblastí: filatelia, filokartia, numizmatika, minerály, telefónne karty, drobné starožitnosti, ale i z ďalších zberateľských odvetví. Cieľom veľtrhu je poskytnúť zberateľom priestor pre kúpu a výmenu zberateľských artefaktov, ponúknuť verejnosti pohľad na unikátne zberateľské kúsky a udržať zberateľské zanietenie pre budúce generácie.

Na veľtrhu verejnosť vzhliadne aj niekoľko rarít. Nebude chýbať pre filatelistov legendárna známka Modrý Maurícius. Nadšenci športu exkluzívne pred jej oficiálnym uvedením vzhliadnu výnimočnú známku, ktorú vydáva Slovenská pošta pri príležitosti odchodu našej reprezentácie na tohtoročné Majstrovstvá sveta vo futbale. Poštová známka s pohyblivým motívom futbalistu kopajúceho do lopty je vytlačená ofsetom na lentikulárnej fólii na hárčeku s dvoma známkami. Na pozadí tlačového listu je zobrazená časť štadióna. Na zadnej časti tlačového listu sú znázornené skupiny s vlajkami štátov, ktoré sa zúčastnia na MS vo futbale v roku 2010. Nominálna hodnota známky, ktorá sa začne predávať 8. júna je 2,30 €. Veľtrh Bratislavské zberateľské dni sa koná v Inchebe je verejnosti prístupný 4. 6. od 10:00 do 18:00 a 5. 6. od 10:00 do 16:00. Mladí zberatelia do 12 rokov majú vstup zdarma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu