Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Grimaso vydal prvý klip napokon bez dobitého rapera

Raper Mega sa napokon v klipe neobjavil
Raper Mega sa napokon v klipe neobjavil

BRATISLAVA - Videoklip “Get Low / Skener” - Grimaso feat. S.A.S & Suvereno bol nakrútený v apríli 2010 v Bratislave. Produkčne sa oň postaralo vydavateľstvo BeatBan records, scenár, réžiu, strih a postprodukciu zabezpečil Jozef Koháry a spol.

Pôvodne sa mal klip nakrúcať iba na skladbu „Get Low“ v spolupráci s britským zoskupením S.A.S, tvoreným bratským duom raperov Megom a Mayhemom. Mega sa však počas noci pred nakrúcaním dostal do konfliktu s bratislavskou políciou a tak nasledujúcich pár dní namiesto nakrúcania strávil v cele predbežného zadržania.

Videoklip bol preto nakoniec nakrútený podľa alternatívneho núdzového konceptu ako dvoj-klip. V prvej časti sa odprezentuje Mayhem z S.A.S a skladba „Get Low“, druhá časť bola nakrútená s bratislavským raperom Suverenom na jeho skladbu „Skener“. Obe pesničky sú produkčným dielom slovenského hip hopového producenta Grimasa a objavia sa na jeho novom producentskom albume „Let the beat come true“, ktorý sa do obchodov na Slovensku a v Čechách dostane už 31.mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu